aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποχαιρέτησε με ήττα ο ΑΠΟΕΛ

Αποχαιρέτησε με ήττα ο ΑΠΟΕΛ

Τον τελευταίο αγώνα του στην φάση των ομίλων του UEFA Youth League έδωσε σήμερα (6/12) ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Τότεναμ, όπου γνώρισε την ήττα με 4-1, σε έναν αγώνα που οι Άγγλοι είχαν τον έλεγχο κατά την διάρκεια του αγώνα.

Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν γνωρίσει ήδη τον αποκλεισμό από την προηγούμενη αγωνιστική και αυτός ήταν ο τελευταίος τους αγώνας στο UEFA Youth League, όπου τερμάτισαν στην τελευταία θέση του ομίλου με τρεις βαθμούς. Τα γκολ της Τότεναμ σκόραραν οι Γκρίφιθς (12’), Έντουαρντς (29’), Τανγκάνγκα (43’) και Ρίτσαρντς (80’), ενώ για τον ΑΠΟΕΛ μείωσε ο Άδωνη (62’).

Τότεναμ U19: Όστιν, Εγιόμα, Μπένετς, Μαρς, Τανγκάνγκα, Σκιπ (83’ Μπάουντεν), Σασούα, Ρόουλς, Γκρίφιθς (74’ Ρίτσαρντς), Έντουαρντς, Μαγκόμα (62’ Ρέινολντς).

ΑΠΟΕΛ U19: Παρασκευάς, Σωκράτους (46’ Οκκαρίδης), Καραγιάννης, Άδωνη, Σκόττης, Στυλιανίδης, Ανδρέου (83’ Χαραλάμπους), Γκρούμπατς, Αρτεμίου, Κούππης, Ναούμ (46’ Πολυκάρπου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ