aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποχαιρέτησε κι έρχεται στον ΑΠΟΕΛ ο Ζόρζε: «Δεν είστε μεγάλοι, είστε τεράστιοι...»

Αποχαιρέτησε κι έρχεται στον ΑΠΟΕΛ ο Ζόρζε: «Δεν είστε μεγάλοι, είστε τεράστιοι…»

Ο Αρτούρ Ζόρζε αποχώρησε από τη Βιτόρια Σετούμπαλ που ήταν η τελευταία ομάδα του και αναμένεται στην Κύπρο για τις υπογραφές με τον ΑΠΟΕΛ. Μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο 26χρονος Πορτογάλος στόπερ αποχαιρετάει τους πάντες στην πορτογαλική ομάδα

Αναλυτικά:

«Το ποδόσφαιρο είναι ένας σκληρός κόσμος. Το σόου, τα φώτα, τα γκολ, οι αποκρούσεις, οι οπαδοί, καλύπτουν μια πλευρά που μόνο εμείς ξέρουμε ότι υπάρχει. Όταν σβήσουν τα φώτα αισθάνεσαι ότι ο κόσμος σταματά και τα πάντα καταρρέουν.

Σήμερα, τα λόγια μου είναι μόνο για εσάς που με κρατήσατε από το χέρι, όταν λίγοι με πίστεψαν. Για εσάς που είδατε σε εμένα την ικανότητα να βελτιωθώ και μου δώσατε την ελευθερία να γράψω την ιστορία μου. Μαζί ζήσαμε αξέχαστες στιγμές, εγώ και οι συμπαίκτες μου παλέψαμε για εσάς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ξεπεράσαμε τον εαυτό μας, κάναμε το αδύνατο δυνατό. Δεν έχω λόγια για την κατάληξη. Δεν το αξίζαμε, δεν το αξίζατε, οι άνθρωποι δεν το άξιζαν. Αλλά τώρα πρέπει όλοι να ενωθούμε. Και εγώ όπου κι αν είμαι επειδή είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνετε ότι πάντα τιμούσα την δέσμευση μου με τον σύλλογο, θα είμαι μαζί σας.

Θα πανηγυρίζω τις επιτυχίες σας και θα πιστεύω στην γρήγορη άνοδό σας, επειδή το όνειρο πολλών, είναι η πραγματικότητα σας. Έχετε κατακτήσει την Πορτογαλία, έχετε ταλαιπωρηθεί πριν από τους ευρωπαϊκούς “καρχαρίες”. Δεν είστε μεγάλοι, είστε τεράστιοι και θα επιστρέψετε πιο δυνατοί από ποτέ. Με την πόλη στο πλευρό σου και ακόμη 100 χρόνια δόξας. Θα είμαι πάντα ένας από εσάς. Θα είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους σας μέχρι το τέλος της ζωής μου. Θα σας δω σύντομα. Δεν τα παρατήσατε ποτέ, δεν θα το κάνετε τώρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ