aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Από τους λίγους που πιστεύουν στο Σίλβα, δεν βοηθούμε τον Τάαμαρι»

«Από τους λίγους που πιστεύουν στο Σίλβα, δεν βοηθούμε τον Τάαμαρι»

Ο Τάκης Αντωνίου δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην πρόκριση του ΑΠΟΕΛ σε βάρος της Ζρίνσκι στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Εξέφρασε την άποψή του για την αγχωτική επιτυχία και το γεγονός πως χρειάστηκε να φτάσει στα πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ για να τα καταφέρει (4-2, 2-2 η κανονική διάρκεια) και στάθηκε και στην απόδοση κάποιων παικτών.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός ο ΑΠΟΕΛ, όμως, δυστυχώς στο δεύτερο η εμφάνιση ήταν αποκαρδιωτική. Αυτό που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο δεν έχει καμία σχέση με τον αντίπαλο. Το ότι είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο από αυτή την ομάδα, είναι αποτέλεσμα της ανυπαρξίας της δικής μας. Είναι μια ομάδα χαμηλών δυνατοτήτων κόντρα στην οποία έπρεπε εύκολα να περάσει ο ΑΠΟΕΛ», είπε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM.

Και συνέχισε όσον αφορά στον Μιγκέλ Σίλβα που ήταν ο πρωταγωνιστής: «Είμαι από τους λίγους που πιστεύουν ότι είναι καλός τερματοφύλακας. Είχε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις. Πιστεύω ότι έχει προσόντα πολύ καλά για τερματοφύλακα και πρέπει να τον δει ο κόσμος με καλύτερη συμπάθεια. Θα πρέπει να του δώσουμε στήριξη για να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Για τον Ανουάρ Τουχαμί συνέχισε: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο βγήκε χτες. Ο Ανουάρ είναι ο παίκτης που χρειάζεται στο κέντρο για να μπορέσει να λειτουργήσουν ο Ντε Βινσέντι και ο Ζαχίντ πιο αποτελεσματικά. Χθες τον είδαμε πολύ συχνά να βγαίνει πιο ψηλά και να μένει πίσω ο Ντε Βινσέντι. Ο Ανουάρ είναι ο παίκτης που μπορεί να κτίσει πάνω του ο ΑΠΟΕΛ για τον χώρο του κέντρου».

Συνεχίζοντας μίλησε και για τον Άντχε Νουχίου: «Από τον συγκεκριμένο παίκτη δεν μπορείς να περιμένεις ούτε περισσότερα, ούτε λιγότερα. Αυτοί οι παίκτες χρειάζονται μια λειτουργική ομάδα για να γίνουν αποδοτικοί».

Κληθείς να αναφερθεί και στη διαχείριση με τον Τάαμαρι υπογράμμισε: «Πρέπει ο κάθε προπονητής, όταν έχει έναν παίκτη όπως τον Τάαμαρι, να βρει τον τρόπο για να τον αξιοποιήσει. Δεν τον βοηθούμε τον Τάαμαρι. Δεν πρέπει να κλονίζουμε την εμπιστοσύνη του. Ο Τάαμαρι πρέπει να έχει ελευθερία κινήσεων και να μην περιορίζεται στις γωνιές του γηπέδου».

Για το ματς στα πλέι οφ με τη Σλόβαν κατέληξε: «Σίγουρα ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να ανέβει επίπεδα σε σχέση με ότι είδαμε χτες για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικό απέναντι στη Σλόβαν. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει επιτέλους να αποκτήσει μια ταυτότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ