aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Από τον ΠΑΟΚ στον ΑΠΟΕΛ ο Γιάννης Γιανναράς!

Ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Γιάννη Γιανναρά με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Η συμφωνία είναι διάρκειας δύο χρόνων, δηλαδή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-20. 

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα των γαλαζοκίτρινων είναι 19 χρονών, γεννημένος στις 27 Μαρτίου του 1999 στο Παραλίμνι, έχει ύψος 1.91μ και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2». Ο Γιάννης είναι γιος του πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Κύπρου, Παναγιώτη Γιανναρά. Η μητέρα του είναι Ελλαδίτισσα και αγωνίστηκε στις μικρότερες Εθνικές ομάδες της χώρας.

Σε ηλικία 14 ετών έφυγε από την Κύπρο και πήγε στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Πανηγύρισε τέσσερις τίτλους, δυο με την παιδική και δυο με την εφηβική ομάδα στο Πρωτάθλημα της συμπρωτεύουσας. Το καλοκαίρι του 2016 αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων που διεξήχθη στο Κάουνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ