aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Από τον ΑΠΟΕΛ θα πωληθεί πάνω από €8.000.000 και στο μέλλον με €70.000.000!»

«Από τον ΑΠΟΕΛ θα πωληθεί πάνω από €8.000.000 και στο μέλλον με €70.000.000!»

Το πρώην μέλος της διοίκησης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, σχολίασε στον Super Sport fm τη νίκη των «γαλαζοκιτρίνων» επί της Ομόνοιας στο «αιώνιο» ντέρμπι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρωταγωνιστή του ματς, Μούσα Αλ-Τάαμαρι.

Διαβάστε επίσης: Έβαλε… μεσάζοντες για να πείσουν τον Ρέζα να αφήσει τον ΑΠΟΕΛ!

Ο κ. Αντωνίου «έσταξε μέλι» για τον Ιορδανό «Μέσι» και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο 21χρονος εξτρέμ θα αποτελέσει την ακριβότερη πώληση παίκτη από ομάδα της Κύπρου στο εξωτερικό, ενώ στο μέλλον ο Αλ-Τάαμαρι θα πωληθεί πέρα των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Το ταξίδι-αστραπή του Πετρίδη κι ο τρομακτικός «άγνωστος» Τάαμαρι

Η τοποθέτησή του: «Δεν είναι μεγάλο το δείγμα αλλά φρόντισε ο ίδιος να είναι αρκετό για να δείξει ότι είναι πέραν του κυπριακού πρωταθλήματος. Από τον πρώτο μήνα που ήρθε είπα ότι θα φύγει από την Κύπρο με περίπου 8 εκατομμύρια, η επόμενη πώληση θα είναι 25 εκατομμύρια και η επόμενη πέραν των 70 εκατομμυρίων. Φαίνεται ότι ανατρέπεται η πρόβλεψη μου καθώς όλα δείχνουν ότι θα φύγει περισσότερα λεφτά. Υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Πόσες ομάδες έρχονται στην Κύπρο για να παίξουν με τον ΑΠΟΕΛ; Πέραν από τους τοπ παίκτες, είδατε κάποιον άλλο να μπαίνει στο γήπεδο και αν κάνει αυτά που κάνει ο Αλ-Τάαμαρι απέναντι στις κυπριακές ομάδες; Από την ημέρα που ήρθε στην Κύπρο ανέβηκε 15%. Θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Θα φτιάξει το σώμα του, θα ενδυναμωθεί σε όλους τους τομείς και θα γίνει καλύτερος. Αυτή την ώρα παίζει… όπως τον γέννησε η μάνα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ