aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπό τον ΑΠΟΕΛ στην Ατλέτικο Μαδρίτης και κλήση στην Εθνική Ανδρών!

Από τον ΑΠΟΕΛ στην Ατλέτικο Μαδρίτης και κλήση στην Εθνική Ανδρών!

Το δρομολόγιο από τις Ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ σε αυτές της Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε τον περασμένο Απρίλη ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό φυντάνι της Κύπρου. Ο λόγος για τον Ηλία Κωστή (27/2/03), ο οποίος μετακόμισε από τον ΑΠΟΕΛ στην Μαδρίτη.

Ο Ηλίας Κωστή, γιος του Γιώργου Κωστή που μέχρι πρόσφατα ήταν στο τεχνικό επιτελείο των γαλαζοκιτρίνων και τώρα είναι βοηθός του Τόζα Σάμπουριτς σε ομάδα της Κίνας, ήταν στο «στόχαστρο» τόσο της Ατλέτικο Μαδρίτης όσο και της Τότεναμ με τους Μαδριλένους να αποσπούν την υπογραφή του.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο 3χρονος Νικόλας Ιωάννου είπε ότι θα ξεπεράσει τον πατέρα του!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» στο ραδιόφωνο του «Αctive» το ευχάριστο νέο που έρχεται από Μαδρίτη μεριά είναι πως ο Ηλίας Κωστή μετά από προσέγγιση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου αποφάσισε να επιλέξει την Εθνική Κύπρου, αντί την Εθνική Ελλάδος και μάλιστα θα κληθεί από τον Ραν Μπεν Σιμόν στις επόμενες κλήσεις του για τα προκριματικά του Euro 2020 παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο Κωστή έχει καταγράψει συμμετοχές με την Εθνική Νέων της Κύπρου, όμως είχε το δικαίωμα να επιλέξει την Εθνική Ελλάδος των Ανδρών, εφόσον το επιθυμούσε.

Διαβάστε επίσης: Το βίντεο της UEFA με τον Μερκή που κάνει τον γύρο του κόσμου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ