aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπό το φλερτ με Μάντσεστερ, κοντά στον ΑΠΟΕΛ

Από το φλερτ με Μάντσεστερ, κοντά στον ΑΠΟΕΛ

Ο Ντομένικο Τέτι προηγείται στην «κούρσα» της διεκδίκησης της θέσης του τεχνικού διευθυντή του ΑΠΟΕΛ των Άρναρ Γκρέταρσον και Φρανσέσκ Αρνάου.

Και οι τρεις βρίσκονται ή βρέθηκαν προ ημερών στην Κύπρο και είχαν επαφές με τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων με τον Ιταλό να είναι σύμφωνα με πληροφορίες αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο 42χρονος τεχνικός διευθυντής εργάστηκε στο παρελθόν ως υπεύθυνος των ακαδημιών της Ελλάς Βερόνα (2005-07), ακολούθως ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή στη Λουγκάνο (2007-11), μετά μετακόμισε στην Σαμπντόρια ως Τεχνικός Διευθυντής (2011-13), ενώ από το 2014 μέχρι πρόσφατα ήταν στην Νοβάρα.

Διαβάστε επίσης: Στην Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ, συνάντηση και με Θουμπιθαρέτα

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν στη λίστα των υποψηφίων για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (!), κάτι που επεσήμαναν αρκετά Μέσα Ενημέρωσης στην Αγγλία. Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Τέτι ειδικεύεται στην εξεύρεση ταλέντων και μάλιστα ήταν αυτός που πήρε τον Μάουρο Ικάρντι από τις ακαδημίες της Μπαρσελόνα τον πήγε στη Σαμπντόρια έναντι 270.000 ευρώ και κάτι ψηλά από τους δανεισμούς του!

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Γέρνει προς το «si» στον Tέτι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ