aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Από τις χειρότερες μου χρονιές. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, θα επιστρέψει ο ΑΠΟΕΛ»

«Από τις χειρότερες μου χρονιές. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, θα επιστρέψει ο ΑΠΟΕΛ»

Απολογισμό της χρονιάς 2020 έκανε ο Εμίλιο Ενσούε σε ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε και στον ΑΠΟΕΛ, δίνοντας υπόσχεση πως η ομάδα της πρωτεύουσας θα ανακάμψει.

Αναλυτικά:                        

«Το 2020 ήταν για μένα μία από τις χειρότερες χρονιές της ζωής μου και είμαι χαρούμενος που το αποχαιρετώ παρόλο που δεν το αξίζει. Φέτος δεν μπορούσα να περάσω χρόνο με την οικογένεια μου και τον γιο μου. Στην καριέρα μου παρόλο που προσπάθησα να εξηγήσω πράγματα δεν τα κατάφερα.

Από την άλλη μου έμαθε να εκτιμώ καταστάσεις στην ζωή και να επιβιώνω μακριά και μόνος από τους αγαπημένους μου. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς θα χάσετε ο ένας τον άλλον, αλλά σήμερα (σ.σ. χθες) είναι μια μέρα ευτυχίας για μένα προσωπικά, δεδομένου ότι είναι η τελευταία ημέρα μιας καταστροφικής χρονιάς. Στη ζωή μερικές φορές πρέπει να περάσουμε από το σκοτάδι για να δούμε ξανά το φως και για αυτόν τον λόγο πρέπει να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να μεγαλώνω ως άτομο και ως ποδοσφαιριστής και να επιστρέφω αναμφισβήτητα ως ο μαχητής που ποτέ δεν παραιτείται ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει.

Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους υποστηρικτές του συλλόγου μου για αυτήν την καταστροφική χρονιά. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου δεν μπορώ να εξηγήσω και να βάλω με λόγια τι συμβαίνει. Ως παίκτες αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη και σας υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τα πάντα και θα παλέψουμε για να κάνουμε αυτό το κλαμπ πάλι υπέροχο. Χωρίς αμφιβολία, ο ΑΠΟΕΛ θα επιστρέψει ισχυρότερο και εκεί που του αξίζει να είναι νωρίτερα από αργότερα. Σας εύχομαι καλή χρονιά για το 2021 γεμάτη καλή υγεία, αγάπη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ