aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπό την Ομόνοια έως την Ανόρθωση...

Από την Ομόνοια έως την Ανόρθωση…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δεν επιδέχεται αμφισβήτησης πως ο ΑΠΟΕΛ είναι μέσα σε όλους τους στόχους του. Στο πρωτάθλημα και λαμβάνοντας υπόψη πως έδωσε τρία λιγότερα παιχνίδια, η διαφορά από την κορυφή δεν είναι μεγάλη. Αναφορικά με την Ευρώπη, η ομάδα συμμετέχοντας σε ένα όμιλο γιγάντων, βρίσκεται δύο στροφές πριν πέσει η αυλαία στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ στο κόλπο της πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά τη διακοπή, το πρωτάθλημα επαναρχίζει αύριο και έως τα Χριστούγεννα, οι παίκτες δεν θα πάρουν… ανάσα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο ΑΠΟΕΛ μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, δηλαδή σε διάστημα 34 ημερών, θα δώσει 9 αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη. Χοντρικά-χοντρικά, μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων θα δίνει 1 ματς κάθε 3-4 μέρες!

Ο αγωνιστικός… Γολγοθάς αρχίζει από το ντέρμπι απέναντι στην «αιώνια» αντίπαλο και προεκτείνεται στο υψηλότερο εμπόδιο που θα μπορούσε να βρεθεί στο διάβα της ομάδας του Γιώργου Δώνη. Και δεν είναι άλλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την ερχόμενη Τρίτη, θα υποδεχθεί τη «βασίλισσα» της Ευρώπης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τέσσερις μέρες μετά, δηλαδή στις 25 Νοεμβρίου, ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό και έπονται δύο σερί αναμετρήσεις με τον Ερμή (29/11 στο ΓΣΖ, 02/12 στο ΓΣΠ). Ακολουθεί το ταξίδι στην Αγγλία, εκεί που στις 6 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ, στο φινάλε των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Και στην ουρά των υποχρεώσεων για το τρέχον έτος, υπάρχουν τρία παιχνίδια, δύο εξ αυτών μάλιστα φέρουν τον χαρακτηρισμό ντέρμπι. Συγκεκριμένα, ο ΑΠΟΕΛ μετρά εκτός έδρας δυνάμεις με την ΑΕΛ (11/12), φιλοξενεί έπειτα τη Νέα Σαλαμίνα (16/12) και στο φινάλε τα λέει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την Ανόρθωση (20/12).

ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ

ΗΜΕΡ. ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
17/11 Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ πρωτάθλημα
21/11 ΑΠΟΕΛ – Ρεάλ Μαδρίτης Τσάμπιονς Λιγκ
25/11 ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός πρωτάθλημα
29/11 Ερμής – ΑΠΟΕΛ πρωτάθλημα
02/12 ΑΠΟΕΛ – Ερμής πρωτάθλημα
06/12 Τότεναμ – ΑΠΟΕΛ Τσάμπιονς Λιγκ
11/12 ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ πρωτάθλημα
16/12 ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα πρωτάθλημα
20/12 Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ πρωτάθλημα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ