aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπό την Κοπεγχάγη στη Λάρνακα και απ’ εκεί… Αργάγγελο

Από την Κοπεγχάγη στη Λάρνακα και απ’ εκεί… Αργάγγελο

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην Κύπρο μετά τον ψεσινό αγώνα με την Κοπεγχάγη (0-1) στο Πάρκεν για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχουν καθόλου καιρό για χάσιμο, αφού σήμερα στις 19:00 ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία θα δώσουν εκ νέου ραντεβού στο αθλητικό τους κέντρο στον Αρχάγγελο, έτσι ώστε να αρχίσουν προετοιμασία ενόψει του επαναληπτικού με την Κοπεγχάγη.

Ένας επαναληπτικός που θα κρίνει κατά πόσο ο ΑΠΟΕΛ θα συμμετάσχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ή σε αυτούς του Γιουρόπα Λιγκ. Εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες κυπριακές ομάδες, ο ΑΠΟΕΛ δεν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα που αρχίζει το προσεχές Σάββατο, αφού αναβλήθηκε η αναμέτρησή του με την Ανόρθωση (σε μεταγενέστερο στάδιο θα ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι).

Παράλληλα, προγραμματίστηκε φιλικό με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου» την ερχόμενη Παρασκευή (19:00 / είσοδος 5 ευρώ), ώστε να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής αυτοί που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Κοπεγχάγη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ