aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπό την Εθνική Ελλάδος στον ΑΠΟΕΛ

Από την Εθνική Ελλάδος στον ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρόνου Ελλαδίτη πασαδόρου Σταύρου Κασαμπαλή.

Αναλυτικά:

«Ο Κασαμπαλής αποτελεί τον ένα εκ των τριών πασαδορών της εθνικής Ελλάδος. Βρισκόταν μάλιστα στην αποστολή της ομάδας αυτό το καλοκαίρι η οποία εξασφάλισε μετά από 9 χρόνια την πρόκριση στα τελικά του Eurovolley.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας αγωνίστηκε για πολλά χρόνια με τα χρώματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ενώ πέρυσι είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Νέα Σαλάμινα. Ο ΑΠΟΕΛ καλωσορίζει τον Σταύρο στην οικογένεια του και του εύχεται επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα».

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: «Με τον Σταύρο γνωριζόμαστε καλά από το περσινό του πέρασμα από τη Κύπρο. Πρόκειται για ένα από τα ανερχόμενα παιδιά του Ελληνικού βόλει. Το μαρτυρούν άλλωστε οι κλήσεις του στη εθνική ομάδα. Περιμένουμε όλοι πολλά από τον Σταύρο και πραγματικά πιστεύουμε στις δυνατότητές του»

Από τη πλευρά του ο Σταύρος Κασαμπαλής δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με ένα σωματείο τόσο σοβαρό όπως ο ΑΠΟΕΛ. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την ομάδα. Έχω παρακολουθήσει πολλά βίντεο στο  Υoutube με τον πολύ θερμό κόσμο και αυτό μου δίνει πολύ όρεξη για δουλειά. Πιστεύω εκεί θα βασιστεί κιόλας η χρονιά μας. Όσο δουλεύουμε με τα παιδιά και τον προπονητή μας στο γήπεδο τόσο θα δείχνουμε και τον καλό μας εαυτό και το τι μπορούμε να καταφέρουμε. Χαίρομαι επίσης που είμαι και πάλι συμπαίκτης με 2 πολύ καλούς φίλους από πέρυσι τον Αβερκίου και τον Γεωργίου και που χθες στην πρώτη προπόνηση συνάντησα ένα πολύ φιλικό κλίμα από τα υπόλοιπα παιδιά και τον προπονητή. Καλή σεζον εύχομαι να έχουμε χωρίς τραυματισμούς, αλλά πολύ ενθουσιασμό και όρεξη για δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ