aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπό την Αστάνα στην Αναγέννηση Δερύνειας

Από την Αστάνα στην Αναγέννηση Δερύνειας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο φάκελος «Γιουρόπα Λιγκ» προς το παρόν κλείνει για τον ΑΠΟΕΛ και άπαντες στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» έχουν στρέψει από χθες την προσοχή τους στον αυριανό εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας (18:00).

«Πλέον πορευόμαστε με ανυψωμένο ηθικό, έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και καλύτερα. Κάναμε σπουδαία εμφάνιση με την Αστάνα και σ’ αυτή θα κτίσουμε. Παίκτες που άργησαν να μπουν στην ομάδα, πλέον είναι πανέτοιμοι και αισιοδοξούμε σε καλύτερη συνέχεια. Κόντρα στην Αναγέννηση ελπίζουμε σε μία νέα νίκη», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Αντρέα Ορλάντι, μιλώντας χθες στην ιστοσελίδα μας Goal.com.cy.

Η μετάβαση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια σε αυτά που αφορούν στις εγχώριες διοργάνωσης δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση, αλλά όταν αναφερόμαστε για μια ομάδα των έξι παρουσιών σε όμιλο ευρωπαϊκό διοργανώσεων που διαθέτει μεγάλο ρόστερ, τα δεδομένα προφανώς είναι διαφορετικά. Χρόνος για να γίνουν εξειδικευμένες ασκήσεις που άπτονται της τακτικής από τον Τόμας Κρίστιανσεν δεν υπάρχει.

Μετά τη χθεσινή προπόνηση που ήταν για όσους αγωνίσθηκαν με την Αστάνα σε χαλαρό ρυθμό, ουσιαστικά απέμεινε η σημερινή εκγύμναση για να δοθούν οι τελευταίες εντολές. Το πιο πιθανόν είναι πως θα προκύψουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, οι οποίες δεν θα είναι ασφαλώς πολλές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ