aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπό τη Λεμεσό στον ΑΠΟΕΛ χωρίς σεντ στους ανταγωνιστές του!

Από τη Λεμεσό στον ΑΠΟΕΛ χωρίς σεντ στους ανταγωνιστές του!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Γαλαζοκίτρινος και με τη βούλα ο Άλεφ ντος Σάντος, λοιπόν, μετεγγραφή που σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών του ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε τη σεζόν 2017/18 στον Απόλλωνα (2017-2018) και είχε εκπληκτικές εμφανίσεις που τον οδήγησαν πέρυσι στην ΑΕΚ. 

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των γαλάζιων είναι ο δεύτερος που αγωνίστηκε στους Λεμεσιανούς τη σεζόν 2017/18 και… κατηφορίζει στον Αρχάγγελο, αφού προηγήθηκε ο Αντόνιο Γιάκολις τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο ΑΠΟΕΛ μέσα σε μια διετία κατάφερε να αποκτήσει δύο εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα. Το ίδιο έχει συμβεί και με την συμπολίτισσα του Απόλλωνα, ΑΕΛ από την οποία προήλθαν οι Λαφράνς, Σόουζα και Ρόμο. Όλοι τους, μάλιστα, μετακόμισαν στον ΑΠΟΕΛ με μηδαμινό κόστος προς τους αντιπάλους του (λεφτά έδωσε για τον Γιάκολις, γύρω στις 75.000 ευρώ στην Στεάουα Βουκουρεστίου και στην Μπράγκα 250.000 ευρώ για την απόκτηση του Άλεφ με δανεισμό για έναν χρόνο).

Διαβάστε επίσης: Αφήνει τον Κάζου ο ΑΠΟΕΛ, προχωράει στον Ζοαοζίνιο!

Ο Άλεφ προστέθηκε στην λίστα των Λαφράνς (αποκτήθηκε φέτος ως ελεύθερος), Γιάκολις (αποκτήθηκε τον Ιανούαριο από την Στεάουα) και Σόουζα (αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 και πλήρωσε ο ίδιος ένα ποσό στην ΑΕΛ), οι οποίοι αποκτήθηκαν σε προηγούμενες μετεγγραφικές περιόδους από τον ΑΠΟΕΛ και αγωνίστηκαν στην Λεμεσό. Με αυτό τον τρόπο, η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη έδειξε για άλλη μία φορά την ισχύ της, αφού απέκτησε ότι καλύτερο υπάρχει στην «κυπριακή» αγορά τις τελευταίες δύο σεζόν.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Όσο ο Καρλάο κυκλοφορεί ελεύθερος…

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που οι γαλαζοκίτρινοι κινούνται με μυστικότητα και αποκτούν παίκτες από την Κύπρο ή που αγωνίστηκαν στα μέρη μας. Η υπεροχή του ΑΠΟΕΛ στις μετεγγραφές χρονολογείται την τελευταία δεκαετία, αφού παλαιότερα απέκτησε τον Μερκή από τον Απόλλωνα, αλλά και τους Εφραίμ, Αλωνεύτη και Κατσαντώνη από την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Το παρασκήνιο της μετεγγραφής Άλεφ και η «σφήνα» για «χαλάστρα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ