aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπό τα «πλοκάμια» του Μαρτίνς στον ΑΠΟΕΛ, υπερφόρτωση δεξιά

Από τα «πλοκάμια» του Μαρτίνς στον ΑΠΟΕΛ, υπερφόρτωση δεξιά

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ο Αντρέ Ζεράλδες ολοκλήρωσε το καρέ των μετεγγραφών του ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο «κύμα» μετεγγραφικής ενίσχυσης των γαλαζοκιτρίνων. Εμίλιο Ενσούε, Αρτούρ Ζορζ, Ανουάρ Τουχαμί και Αντρέ Ζεράλδες ντύθηκαν στα γαλαζοκίτρινα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης βλέπει τις επιλογές του ν’ αυξάνονται κατά πολύ καθώς στην εξίσωση μπαίνουν επίσης οι Ατζίλι και Ντίας.

Η είδηση της απόκτησης του Αντρέ Ζεράλδες από τον ΑΠΟΕΛ αναδημοσιεύτηκα από τα ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης, καθώς ο 29χρονος ακραίος αμυντικός που ανήκε στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και έπαιξε ως δανεικός στη Μακάμπι Τελ Αβίβ απασχόλησε στις αρχές της μετεγγραφικής περιόδου το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού Πειραιώς. Με βάση τα ρεπορτάζ ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του Πορτογάλου δεξιού μπακ ως μία από τις πιθανές λύσεις για αντικατάσταση του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Εν τέλει, οι πρωταθλητές Ελλάδος επέλεξαν τη λύση του Ραφίνια.

Αποκτήθηκαν τρεις δεξιοπόδαροι μπακ

Οι μετεγγραφές των Ενσούε και Ζεράλδες φέρνουν υπερφόρτωση στο δεξιό άκρο της άμυνας του ΑΠΟΕΛ. Αποκτήθηκε επίσης ο Κώστας Αποστολάκης, ενώ στο ρόστερ ήταν ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς. Προφανώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει κατά νου πως μπορεί να αξιοποιήσει το ρόστερ του, αφού τόσο ο Ενσούε όσο και ο Μιχαΐλοβιτς μπορούν να αξιοποιηθούν και σε άλλες θέσεις.

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «40% κάτω η προσφορά της Νότιγχαμ, δεν θα προχωρήσουμε αν…»

Όσον αφορά τον Ζεράλδες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα trasnfermakt.com στην καριέρα του έπαιξε 179 φορές ως δεξιός ακραίος αμυντικός, 19 φορές ως αριστερός μπακ, πέντε φορές ως αριστερό χαφ και μία φορά δεξί στόπερ σε σχηματισμό με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Για τη θέση του αριστερού μπακ στο ρόστερ υπάρχουν (για την ώρα) οι Νικόλας Ιωάννου και Χρίστος Γουίλερ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Άλλοι δύο επιθετικοί στη λίστα Ουζουνίδη, πιέζουν και περιμένουν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ