aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Από τα δικαστήρια, ξανά στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Έπειτα από το «διαζύγιο» με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, το σωματείο του ΑΠΟΕΛ ψάχνει μια δοκιμασμένη λύση για τον πάγκο της καλαθοσφαιρικής ομάδας. Οι γαλαζοκίτρινοι προσέγγισαν τον Αντώνη Κωνσταντινίδη, ο οποίος πριν από λίγες μέρες μέσω συνέντευξης του στην ιστοσελίδα μας αποκάλυψε πως ο ΑΠΟΕΛ του χρωστάει λεφτά και ότι η λύση στην οικονομική διαφορά που χώριζε τις δύο πλευρές θα ερχόταν δικαστικώς.

Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει αρνητικότητα από την πλευρά του Κύπριου τεχνικού και παρά τις οικονομικές διαφορές που είχε με την ομάδα της Λευκωσίας είναι θετικός στο να αναλάβει ξανά τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας. Φτάνει το σωματείο του ΑΠΟΕΛ να πληρώσει την ρήτρα των €5.000 που υπάρχει στο συμβόλαιο του «Τόνι» με την Ουγγρική Κορμέντ. Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Παρελθόν ο Ζιάγκος από τον ΑΠΟΕΛ

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy το δικαστήριο αποφάσισε όπως ο ΑΠΟΕΛ οφείλει να καταβάλει συγκεκριμένο ποσό στον Κωνσταντινίδη.

Διαβάστε επίσης: «Κελάηδησε» Ρουμάνος παίκτης-διαιτητής για τα στημένα στην Κύπρο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ