aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAπό πού ήρθε αυτός ο ΚΥΡΙΟΣ (Τραμετσάνι);

Aπό πού ήρθε αυτός ο ΚΥΡΙΟΣ (Τραμετσάνι);

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Δεν ξέρω αν ο Πάολο Τραμετσάνι καταφέρει να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στο τέλος της χρονιάς στην κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας ή αν υπό τις οδηγίες του οι γαλαζοκίτρινοι τη νέα χρονιά θα συμμετάσχουν σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ούτε για τις προπονητικές του ικανότητες θα εστιάσω στις πιο κάτω γραμμές. Άλλωστε, γι’ αυτές μιλούν οι αριθμοί και οι συνεργάτες του.

«Αυτός είναι ο λόγος που δουλεύουν όλα σωστά στον Αρχάγγελο, ο προπονητής. Η ομάδα έχει αποκτήσει το πιο σημαντικό στοιχείο. Είναι υγιεστάτη και αυτό φαίνεται σε κάθε κίνηση μέσα και έξω από το γήπεδο»,  είπε ο Γιώργος Κωστή μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τη Δόξα, λίγο μετά την κίνηση αλτρουισμού του Πάολο Τραμετσάνι. Και έχει τόσο δίκιο…

Διαβάστε επίσης: Απίστευτος ο Τραμετσάνι, «υποκλίθηκε» και έβαλε τον Κωστή να μιλήσει (vid)

Ο Ιταλός πήρε αρχικά τον λόγο «υποκλίθηκε» στους συνεργάτες του τονίζοντας πως το έργο που επιτελούν στον «Αρχάγγελο» είναι πολύ πιο σημαντικό από το δικό του και παραχώρησε τη θέση του στο συνεργάτη του, Γιώργο Κωστή, ώστε να μιλήσει για την αναμέτρηση με τη Δόξα ως ένδειξη αναγνώρισης.

Μια πρωτόγνωρη κίνηση από έναν άνθρωπο, ο οποίος με την συμπεριφορά του από τη μέρα που ήρθε στην Κύπρο βοηθά το κυπριακό ποδόσφαιρο. Μετά το τέλος του ντέρμπι Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ ο Πάολο Τραμετσάνι τα έλεγε σε πολύ καλό κλίμα με τον συνάδελφό του, Γιάννη Αναστασίου. Κάθε φορά που μιλάει στα Μέσα Ενημέρωσης είναι με το χαμόγελο στα χείλη. Ένας φινετσάτος Ιταλός που όσο προσέχει την εικόνα του εμφανισιακά, άλλο τόσο σέβεται και εκτιμά τους γύρω του ανεξαρτήτως θέσης.

Την ώρα του αγώνα μεταμορφώνεται σε… τσάρο. Ζει έντονα τους αγώνες, φωνάζει, ντοπάρει και προσπαθεί να καθοδηγήσει με κάθε τρόπο τους παίκτες του, αλλά εκτός γηπέδου λες και είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος του πλανήτη.

Η παρουσία του Πάολο Τραμετσάνι στον ΑΠΟΕΛ, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στο τέλος της χρονιάς, αποτελεί τιμή για τους γαλαζοκίτρινους και προσδίδει κύρος στο κυπριακό πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ