aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑπό μηχανής… Ζαχίντ για τον ΑΠΟΕΛ! (pics)

Από μηχανής… Ζαχίντ για τον ΑΠΟΕΛ! (pics)

Τα βρήκε «μπαστούνια» ο ΑΠΟΕΛ, αλλά τα κατάφερε να «αποδράσει» με τους τρεις βαθμούς (0-1) από το στάδιο «Αμμόχωστος», αφού στις καθυστερήσεις λύγισε, με τον Ζαχίντ, την αντίσταση της σκληροτράχηλης Αλκής! Οι γαλαζοκίτρινοι έφτασαν μία ανάσα από νέα γκέλα (τρίτη σερί) στο πρωτάθλημα, όμως ο Πακιστανός μέσος νίκησε τον… ανίκητο (μέχρι εκείνο το σημείο) Πάρντο. Ο Ισπανός έστειλε μηνύμα στην πρώην ομάδα του, αφού στο 58ο λεπτό απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Ντε Καμάργκο.

Από την άλλη, η Αλκή πάλεψε ως ίσος προς ίσος τον μεγάλο της αντίπαλο, έδωσε πολλές δυνάμεις, είχε τις δικές της ευκαιρίες για να κάνει τη μεγάλη έκπληξη, όμως στο τέλος λύγισε και αυτή την εβδομάδα δεν είχε βαθμολογικό κέρδος. Ακόμη και έτσι έδειξε πως πρόκειται για ένα πολύ καλό και δουλεμένο σύνολο, το οποίο θα βάλει δύσκολα σε όλες τις ομάδες. Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στους 7 βαθμούς, ενώ η «Αθάνατη» παρέμεινε στους 6.


Αλκή (Σάββας Δαμιανού): Πάρντο, Φραγκέσκου (77′ Χαρή), Ιτουά, Πάρπας (53′ Θεοχάρους), Λοϊζίδης, Σεμέδο, Ντουβεντρού, Ντιακιτέ, Τιγκρουντζά, Τριμπό (46′ Ενγκομό), Σιμόες.

ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Δώνης): Βάτερμαν, Βούρος, Ρουέδα, Καρλάο (48′ Μερκής), Αλεξάνδρου, Βινίσιους (6′ Σόουζα), Μοράις, Σάλαϊ, Ζαχίντ, Ορ (46′ Αλωνεύτης), Ντα Καμάργκο.

Σκόρερ: Ζαχίντ 90’+1

Κίτρινες: Φραγκέσκου, Ενγκομό / Μοράις

Αποβολές: –

Γήπεδο: «Da Noi Αμμόχωστος Επιστροφή»

Διαιτητής: Λεόντιος Τράττου.

Α’ βοηθός: Στέλιος Νικήτα.

Β’ βοηθός: Μάριος Καλογήρου.

Τέταρτος: Νικόλας Νεοκλέους.

Παρατηρητής διαιτησίας: Παναγιώτης Γερασίμου.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ