aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπό γενιά σε γενιά οι Μουρς με τα γαλαζοκίτρινα

Από γενιά σε γενιά οι Μουρς με τα γαλαζοκίτρινα

Από τους πιο αγαπητούς ξένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ ήταν ο Ίαν Μουρς. Ο σπουδαίος επιθετικός αγωνίστηκε στους «γαλαζοκίτρινους» από το 1983 μέχρι το 1988, μετά από αξιοσημείωτη καριέρα στις Στόουκ, Τότεναμ, Λέιτον Όριελ, Μπόλτον και Μπάρνσλι.

Ο Άγγλος ήταν απ’ τους ξένους που πέρασαν στο νησί μας τιμώντας τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και που αγαπήθηκε όσο λίγοι. Ένας παίκτης με φοβερές περγαμηνές που όχι μόνο το επιβεβαίωσε με την αγωνιστική του παρουσία στα γήπεδα, αλλά ήταν απ’ τους ανθρώπους που έδιναν πάντα περισσότερα στον κόσμο πέραν από ένα απλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Ο Ίαν Μουρς εκτός από δεινός γκολτζής, ήταν και ένας άνθρωπος γεμάτος ήθος.

Τα παιδιά του θρυλικού Ίαν, ο Ρίτσι και ο Μάικ όχι μόνο δεν ξεχνούν τον ΑΠΟΕΛ, αλλά τον υποστηρίζουν και όποτε τους δίνεται η ευκαιρία έρχονται στην Κύπρο για να παρακολουθήσουν αγώνες. Μάλιστα, η αγάπη για τον ΑΠΟΕΛ μεταφέρεται και στα εγγόνια του Ίαν Μουρς, αφού ο Μάικ δημοσίευσε φωτογραφία του γιου του ντυμένο στα γαλαζοκίτρινα.

Άψογο στυλ, έτσι;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ