aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAAπό εκεί που τον... έστελναν στον ΑΠΟΕΛ, τώρα έκαναν «στροφή»

Aπό εκεί που τον… έστελναν στον ΑΠΟΕΛ, τώρα έκαναν «στροφή»

Eκεί που το όνομα του Γιάννη Μανιάτη “έπαιζε” σύμφωνα με τα Ελλαδικά site για τον ΑΠΟΕΛ, τώρα κάνουν… στροφή και αναφέρουν ότι ο διεθνής μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

Διαβάστε πιο κάτω το δημοσίευμα της ιστοσελίδας instasport.gr:

“Σε…αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Γιάννης Μανιάτης. Ο 29χρονος μέσος του Ολυμπιακού βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας, ούτως ώστε να μην βγάλει και το υπόλοιπο διάστημα της φετινής σεζόν στην «κατάψυξη» των πρωταθλητών Ελλάδας απ΄την στιγμή που ο Πάουλο Μπέντο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής επιδιώκει να βρει τον νέο σταθμό της καριέρας του και να κλείσει σε κάποιον σύλλογο ως δανεικός, δεδομένου πως το κόστος της μεταγραφής του πολύ δύσκολα θα καλυφθεί από κάποιον σύλλογο.

Την Παρασκευή (30/12) ρεπορτάζ της εφημερίδας «Γαύρος» αναφέρει πως ο Μανιάτης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με ισπανική ομάδα της Primera Division κι ευελπιστεί σε πρόταση, χωρίς πάντως – επί του παρόντος- να υπάρχουν προχωρημένες επαφές.

Οι κεραίες του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» απ΄την χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου έπιασαν πως όχι μία, αλλά τρεις ομάδες και συγκεκριμένα η Οσασούνα, η Σπόρτινγκ Χιχόν και η Γρανάδα έχουν ζητήσει πληροφορίες και μελετούν – σε πρώτο χρόνο – την υπόθεση Μανιάτη.

Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσον το συγκεκριμένο homework δύναται να μετουσιωθεί σε πρόταση για τον δανεισμό του εν λόγω παίκτη απ΄τον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί πως και οι τρεις ομάδες βρίσκονται στις τρεις τελευταίες θέσεις της φετινής Primera Division ( 18η θέση Σπόρτιγκ Χιχόν – 12 βαθμούς, 19η θέση Γρανάδα – 9 βαθμούς, 20η θέση Οσασούνα – 7 βαθμούς)”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ