aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Απλησίαστος» ακόμη και αν βάλουν λεφτά όλες μαζί οι ομάδες μας!

«Απλησίαστος» ακόμη και αν βάλουν λεφτά όλες μαζί οι ομάδες μας!

«Τα μεγέθη αυτών των ποδοσφαιριστών είναι απλησίαστα», είπε για τον Μίροσλαβ Στοχ ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μάριο Μπέιν σε πρόσφατή συνέντευξη Τύπου.

Και πολύ καλά τα είπε ο Ολλανδός τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων και πρώην βοηθός στη Φενέρμπαχτσε, αφού γνωρίζει καλύτερά από τον καθένα με πόσα αμείβεται ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός στην τούρκικη ομάδα. Για να πατήσει ο Στοχ το πόδι του στον «Αρχάγγελο» θα πρέπει να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του, πράγμα δύσκολο.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, εντοπίσαμε ένα τούρκικο δημοσίευμα όταν ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο με τα «κίτρινα καναρίνια» μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Ο 27χρονος άσος που λέτε αμείβεται πλουσιοπάροχα!

Έχει ετήσιες απολαβές 1.9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ βάζει στο τραπεζικό του λογαριασμό άλλες 17 χιλιάδες ευρώ επιπλέον ανά αγώνα. Με λίγα λόγια είναι αδύνατον ο ΑΠΟΕΛ να μπορέσει να ικανοποιήσει οικονομικά τον Σλοβάκο, ο οποίος αμείβεται ούτε λίγο ούτε πολύ πέραν των 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ένα ποσό απαγορευτικό για τα κυπριακά δεδομένα. Τόσο απαγορευτικό που ακόμη και όλες οι ομάδες μας να ενώσουν…. δυνάμεις δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν στον ποδοσφαιριστή αυτά που παίρνει στη Φενέρμπαχτσε. Κι ας επιμένουν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι για ΑΠΟΕΛ και Στοχ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ