aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπίστευτος ξεσηκωμός ενόψει Άντερλεχτ! (εισιτήρια μόνο για τη νότια)

Απίστευτος ξεσηκωμός ενόψει Άντερλεχτ! (εισιτήρια μόνο για τη νότια)

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ, μέσω σημαντικής ανακοίνωσής της ενημερώνει πως, ενόψει του αγώνα με την Άντερλεχτ στο ΓΣΠ (φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ / πρώτο ματς), απέμειναν εισιτήρια μόνο για τη νότια κερκίδα.

«Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι αυτή την στιγμή έχουν εξαντληθεί τα διαθέσιμα εισιτήρια σε όλη την δυτική (σ.σ. κεντρική) και την ανατολική κερκίδα. Διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν μόνο στη νότια, στις θέσεις που δεν αφορούν σε πακέτα διαρκείας», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση και ακολούθως τονίζεται:

«Η προτεραιότητα των διαρκείας για τις θέσεις σε δυτική και ανατολική θα διατηρηθεί μέχρι τις 14:00 από το Orange shop και μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής από το διαδίκτυο. Αμέσως μετά το σύστημα θα κλειδώσει και θα ανοίξει στις 09:00 το πρωί της Δευτέρας για ανοικτή πλέον διάθεση όλων των εναπομεινάντων εισιτηρίων σε όλες τις κερκίδες. Η προπώληση μέχρι στιγμής για τον αγώνα της Πέμπτης έφθασε τις 14.000 και για τον σημερινό αγώνα τις 11.800».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ