aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπίστευτος ο Τραμετσάνι, «υποκλίθηκε» και έβαλε τον Κωστή να μιλήσει (vid)

Απίστευτος ο Τραμετσάνι, «υποκλίθηκε» και έβαλε τον Κωστή να μιλήσει (vid)

Σε μία κίνηση που δεν έχει ξαναγίνει στο κυπριακό ποδόσφαιρο προχώρησε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Δόξα στο Μακάρειο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος που βρήκε τους γαλαζοκίτρινους νικητές με 2-1.

Ο Ιταλός τεχνικός απένειμε τα εύσημα στους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ χαρακτηρίζοντας το έργο τους πιο σημαντικό από το δικό του, παραχωρώντας το λόγο στον βοηθό προπονητή, Γιώργο Κωστή, ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Γιώργου Κωστή:«Η ομάδα είναι υγιέστατη, μαζί τους είμαστε ανίκητοι»

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάολο Τραμετσάνι

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς. Ξέραμε πως ήταν δύσκολο. Όταν κερδίζεις λένε πως είσαι καλός προπονητής, όμως έχουμε εξαιρετικούς συνεργάτες. Έχω ανθρώπους δίπλα μου, οι οποίοι είναι πολύ πιο σημαντικοί από εμένα και επιτελούν εξαιρετικό έργο. Γι αυτό θα παραχωρήσω τη θέση μου στον Γιώργο Κωστή να μιλήσει για το παιχνίδι, χωρίς ίχνος υποτίμησης σε εσάς ή στον αντίπαλο προπονητή. Σας ευχαριστώ πολύ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ