aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπίστευτες αντιδράσεις, «πυρά» και πρωτόγνωρη πίστη στον Κωστή

Απίστευτες αντιδράσεις, «πυρά» και πρωτόγνωρη πίστη στον Κωστή

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ «βράζει» κατά της διοίκησης. «Εξαπολύουν πυρά» οι οπαδοί των γαλαζοκίτρινων στους διοικούντες, αλλά και σε αυτούς που ανήκουν στην επιτροπή προγραμματισμού και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης γίνεται χαμός από σχόλια σε βαθμό που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις αυτό που γίνεται.

Μια ματιά στον επίσημο λογαριασμό της Εταιρείας στο Facebook και στα σχόλια κάτω από την κοινοποίηση της ανακοίνωσης της αποδέσμευσης του Μπρούνο Μπαλταζάρ, διαπιστώνεται αυτό πάρα πολύ εύκολα. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις ένα σχόλιο υπέρ της διοίκησης της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ ή του Πορτογάλου τεχνικού.

Πρωτόγνωρη, μπορεί να χαρακτηριστεί και η απίστευτη στήριξη της οποίας τυγχάνει ο Γιώργος Κωστή (ανακοινώθηκε ως ο αντικαταστάτης του Μπαλταζάρ) από τεράστια μερίδα κόσμου του ΑΠΟΕΛ, αφού εκατοντάδες είναι αυτοί που εκφράζουν την πίστη τους πως ο Ελλαδίτης κόουτς αποτελεί μία αξιόπιστη λύση. Και αυτό είναι κάτι που διαπιστώνεται μέσω των σχολίων σε οπαδικές σελίδες ή ομάδες στο Facebook Κυρίως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ