aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπέκτησε τον Λεάλ ο ΑΠΟΕΛ, ξεναγήθηκαν οι ξένοι παίκτες

Απέκτησε τον Λεάλ ο ΑΠΟΕΛ, ξεναγήθηκαν οι ξένοι παίκτες

Tον Βραζιλιάνο ακραίο Λεάλ Ζούνιορ Ζουάρες Γκόμες απέκτησε ο ΑΠΟΕΛ. Ο κόουτς Γιαννάκης Χριστοφόρου ευελπιστεί ότι θα πάρει πράγματα από τον Βραζιλιάνο που έρχεται να κάνει τη διαφορά στο ΑΠΟΕΛ.

Ο Λεάλ γεννήθηκε στις 07 Μαϊου 1988 είναι 31 ετών και ύψους 1.96. Έχει εμπειρία από πολλά πρωταθλήματα. Χαρακτηριστικά, άρχισε την καριέρα του το 2011 στην πατρίδα του (Super Volei Santo Andre). Aκολούθως έπαιξε στην Castelo Πορτογαλίας και το 2013 -14 βρέθηκε στην Maccabi Hironi του Ισραήλ.

Στο Ισραήλ έμεινε τρία χρόνια και το 2016-17 βρέθηκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ προ διετίας έπαιξε ξανά στο Ισραήλ και στην Hapoel Kfar Saba. Eξάλλου, την περίοδο 2018-19 έπαιξε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στο κυπριακό πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, με κάθε επισημότητα ΑΠΟΕΛίστας είναι και ο Ντανιέλ Βανέγας γνώριμός μας από το πέρασμά του από τη Νέα Σαλαμίνα. Πρόκειται για μια πολύ καλή μετεγγραφή που ελπίζουν στο ΑΠΟΕΛ ότι θα τους βοηθήσει στη νέα σεζόν.

Με καταγωγή από την πόλη του Μεντεγίν, ο διεθνής Κολομβιανός ακραίος, αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα Κολομβίας και Αργεντινής. Το 2016-17 πέρασε τον Ατλαντικό προκειμένου να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, με τα χρώματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, έχοντας συμπαίκτη τον Χουάρεζ Τζούνιορ.

Τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στη Νέα Σαλαμίνα, έχοντας και πάλι συμπαίκτες τους Σταύρο Κασαμπαλή, Ματθαίο Αβρερκίου και Γαβριήλ Γεωργίου ενώ πέρυσι μέχρι τον Δεκέμβριο, αγωνιζόταν στο Ισραήλ με τα χρώματα Μακάμπι Χοντχασαρόν. Τον Ιανουάριο μετακόμισε στην Κροατική Καστέλα με την οποία αναδείχθηκε φιναλίστ πρωταθλήματος και κυπέλλου. Αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Κολομβίας και μέχρι τη προηγούμενη βδομάδα ήταν με την Εθνική ομάδα στο κύπελλο Νότιας Αμερικής.

Οι ξένοι πετοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, σε ένα άλλο γεγονός, ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο του τμήματος Ζήνωνα Σεβέρη στη Λευκωσία και ενημερώθηκαν για την ιστορία της πόλης, αλλά και της Κύπρου. Ενημερώθηκαν για τους εθνικούς αγώνες της πατρίδας και το εθνικό μας πρόβλημα. Επισκέφθηκαν επίσης τα φυλακισμένα μνήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ