aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπειλές: «Αυτή είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μας προειδοποίηση»

Απειλές: «Αυτή είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μας προειδοποίηση»

Οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, στην ανακοίνωση-απάντηση προς τη διοίκηση της Εταιρείας, αναφέρονται εκτενώς στα λάθη που έγινε στον προγραμματισμό όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και στις συχνές αλλαγές προπονητών.

Κεραυνοί Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ για Λορένθο-Σάμπουριτς

Αναλυτικά: «Όσο απίστευτο και αν ακούγεται από το 2013 ως και σήμερα έχουν περάσει από την ομάδα μας γύρω στους 9 προπονητές και ένας ασύλληπτος αριθμός ποδοσφαιριστών (δεν θα μπούμε στο κόπο να δώσουμε παραδείγματα γιατί θα χρειαστούμε 3 ανακοινώσεις) με τους περισσότερους να μην καταγράφουν κανένα λεπτό συμμετοχής. Η τραγική ειρωνεία και τα πισωγυρίσματα, μας έχουν αναγκάσει να επαναφέρουμε τον ίδιο προπονητή που οι ίδιοι έδιωξαν το 2013, για να σώσει τη φετινή παρτίδα, το οποίο και έπραξε. Μια παρτίδα που την είχαν αναθέσει σε κάποιο βοηθό προπονητή ο οποίος είχε εισπράξει 10 γκολάκια σε ένα παιχνίδι προηγούμενης ομάδας του.

Ο αρχισκάουτερ της ομάδας που βρίσκεται συνεχώς σε διακοπές και είναι πολύ καλά αμειβόμενος μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, ΑΛΛΑ και οι υπόλοιποι υπεύθυνοι προγραμματισμού. Αυτοί λοιπόν, όχι μόνο δεν έπραξαν σε κάποιο βαθμό όσα περιμέναμε, αλλά απότυχαν παταγωδώς και οι ευθύνες τους βαραίνουν εξ’ ολοκλήρου. Οι περισσότερες μεταγραφικές τους κινήσεις κρίνονται ως αποτυχημένες αφού από τις τόσες που έχουν γίνει δεν έχουμε την ουσιαστική απόδοση που περιμέναμε. Παίκτες με παχουλούς μισθούς που ήρθαν στην ομάδα ως σωτήρες έχουν αποδειχθεί ανήμποροι και κατώτεροι των περιστάσεων όταν τους χρειάστηκε η ομάδα. Κύριοι οι επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες μεταγραφές που κόστισαν στην ομάδα μας εκατομμύρια οδηγούν τον κάθε ένα μας σε εύλογες υποψίες.

Εμείς ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ, πάντοτε ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ και με μοναδικό μας γνώμονα και υποκινητή το καλό της ομάδας μας, κρούουμε το κώδωνα του κινδύνου σε όλους τους υπεύθυνους, ακόμα και μετά από την νύχτα την προηγούμενης Τετάρτης, όπως αναλάβει ο καθένας το ρόλο που του αναλογεί. Ας δουλέψουμε όλοι μας με μεράκι για να καταστήσουμε τον ΑΠΟΕΛ μας το πιο τρελό όνειρο του κάθε πικραμένου. Κάτι που βλέπουν και δεν μπορούν να ζήσουν. Αυτή είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μας προειδοποίηση σε ότι έχει να κάνει με τα διοικητικά και θέματα προγραμματισμού! Το μέλλον σας είναι στα χέρια σας, είτε βλέπουμε αλλαγή στο προγραμματισμό είτε θα υποστείτε τις συνέπειες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ