aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπειλεί τον ΑΠΟΕΛ με αποκλεισμό ο Όσμαγιτς

Απειλεί τον ΑΠΟΕΛ με αποκλεισμό ο Όσμαγιτς

Παρά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στο Μαυροβούνιο (1-0), ο ποδοσφαιριστής της Σουτιέσκα, Μιλουντίν Όσμαγιτς εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στο ΓΣΠ (30/07).

Ο Όσμαγιτς τόνισε πως η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο από τον πρώτο αγώνα, ενώ υπογράμμισε πως θα κάνει τα πάντα για να περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Νομίζω ότι τα σχόλια ήταν θετικά. Παίξαμε ένα εκπληκτικό αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Προετοιμαζόμαστε σκληρά για την Κύπρο και σίγουρα περιμένουμε να κερδίσουμε και να περάσουμε στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα δεν έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης, παρά το χαμένο πέναλτι και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του πρώτου αγώνα», ανέφερε αρχικά ο Όσμαγιτς.

Στην συνέχεια τόνισε: «Ήμασταν ισοδύναμοι στον αγώνα αλλά σε κάποιες στιγμές και καλύτεροι, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Ο ΑΠΟΕΛ είναι δυνατή ομάδα, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα. Είμαι χαρούμενος από τους αγώνες θα κάνουμε τα πάντα για να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για μεγάλα παιχνίδια όπως αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε σαν ομάδα να δώσουμε τα πάντα και να πετύχουμε, αυτό σημαίνει να επιστρέψουμε στο Μαυροβούνιο νικητές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ