aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAπέφυγε μεγαθήρια ο ΑΠΟΕΛ, οι πιθανοί αντίπαλοι στον γ’ προκριματικό

Aπέφυγε μεγαθήρια ο ΑΠΟΕΛ, οι πιθανοί αντίπαλοι στον γ’ προκριματικό

Η τύχη έκλεισε το μάτι στον ΑΠΟΕΛ στους αγώνες του α’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γαλαζοκίτρινοι έψαχναν δύο αποκλεισμούς των Λουντογκόρετς, Μπάτε και Αστάνα και τελικά «χαμογέλασαν» αφού Λουντογκόρετς και Αστάνα γνώρισαν οδυνηρούς αποκλεισμούς από Φερνετσβάρος και Κλουζ αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: «Δώρο» στον ΑΠΟΕΛ, στους δυνατούς του γ’ προκριματικού!

Έτσι ο ΑΠΟΕΛ θα μπει ως ισχυρός στην κλήρωση της Δευτέρας (22/7) για τον γ’ προκριματικό γύρο και θα αποφύγει πανίσχυρες ομάδες όπως ο Άγιαξ, η Σέλτικ, η Κοπεγχάγη και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Φυσικά και στο γκρουπ των αδύνατων στο μονοπάτι των πρωταθλητών υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ, ο Ερυθρός Αστέρας (αν περάσει το εμπόδιο της Ελσίνκι), Καραμπάχ (παίζει με την Ντάνταλκ), Μάριμπορ (παίζει με την ΑΙΚ), Φερεντσβάρος (παίζει με την Βαλέτα) και Κλουζ ή Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Διαβάστε επίσης: Τέζα η Σλόβαν σε θρίλερ με πέντε χαμένα πέναλτι, πάει Μαυροβούνιο ο ΑΠΟΕΛ! (vid)

Για τον ΑΠΟΕΛ η προσοχή πρώτα είναι στραμμένη στα παιχνίδια του β’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Σουτιέσκα, η οποία ολοκλήρωσε την έκπληξη απέναντι στην Σλόβαν. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι το φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξουν στο γήπεδο καθώς εάν δεν πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης δεν έχει νόημα ο πιθανός αντίπαλος στην επόμενη φάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ