aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Απευθείας στους ομίλους ο ΑΠΟΕΛ!

Η FIBA Europe με ανακοίνωση της γνωστοποιεί πως δώδεκα ομάδες θα συμμετέχουν απευθείας στην φάση των ομίλων του FIBA Europe Cup της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, όπου ανάμεσα σε αυτές είναι και ο ΑΠΟΕΛ.

Παράλληλα, είκοσι ομάδες οι οποίες προέρχονται από το Basketball Champions League, οι οποίες θα αποκλειστούν από την προκριματική φάση, θα συνεχίσουν την πορεία τους στους ομίλους του FIBA Europe Cup.

Έτσι, βάσει της τελευταίας ενημέρωσης, λόγω της βαθμολογίας της Κύπρου από τις συμμετοχές των εκπροσώπων της στα ευρωπαϊκά κύπελλα τα τελευταία χρόνια, ο ΑΠΟΕΛ δεν θα χρειαστεί να συμμετέχει στην προκριματική φάση, αλλά θα αγωνιστεί απευθείας στην κανονική περίοδο του FIBA Europe Cup, στην α’ φάση των ομίλων.

Οι αγώνες των «γαλαζοκιτρίνων» θα ξεκινήσουν στις 16 Οκτωβρίου 2019 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2019. Σε περίπτωση πρόκρισης στον β’ γύρο των ομίλων, ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί ξανά από τις 11 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ