aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Απασφάλισε» ο Δώνης: «Αν ήθελα να καταγγείλω, θα το έκανα 15 φορές. Μόνο ο Ζαχίντ…»

«Απασφάλισε» ο Δώνης: «Αν ήθελα να καταγγείλω, θα το έκανα 15 φορές. Μόνο ο Ζαχίντ…»

«Κεραυνοί» απ’ τον Γιώργο Δώνη στο Onsports Live για τα οικονομικά της ΠΑΕ που δεν του επέτρεπαν να παίρνει στις αποστολές τον διατροφολόγο, αλλά και για τις μετεγγραφές που ήταν σχεδόν όλες των τεχνικών διευθυντών.

Ο Μπουζούκης τον έπαιρνε τηλέφωνο και έκλαιγε επειδή δεν ανανέωνε. Ο Χατζηγιοβάνης έπρεπε να προστατέψει τον εαυτό του, απλά λέγοντας πως θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό. Όλα αυτά τη στιγμή που δεν επιτρεπόταν να ταξιδέψει με την ομάδα ο διατροφολόγος, για να γλιτώνει 150 ευρώ απ’ τα εισιτήρια η ΠΑΕ! Ο Γιώργος Δώνης… απασφάλισε στο Onsports Live!

Το σχετικό απόσπασμα: «Δεν γίνεται να λες ο καθένας θα πάρει τα ίδια. Διαπραγματεύεσαι με τον καθένα ξεχωριστά. Εκεί είχα διαφωνία. Δεν γινόταν να λες σε όλους θα πάρεις 8.000 τον χρόνο. Αυτά γίνονταν. Τη δύναμη την έχει ο τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό. Στον αγωνιστικό σχεδιασμό Ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε ποτέ δύναμη σε μένα. Ήταν στον Νίκο Νταμπίζα και στον Ρόκα. Την πρώτη χρονιά δεν υπήρχαν μεταγραφές. Σε όλες τις μετεγγραφές που έγιναν το χέρι μου το έβαλα σε μία. Στον Ζαχίντ. Όταν μπήκε στην προπόνηση, ο Μπουζούκης και ο Χατζηγιοβάνης έλεγαν, τι παίκτης είναι αυτός; Πώς ήρθε εδώ; Πώς γίνεται να είχε προβλήματα στον ΑΠΟΕΛ. Όλες οι άλλες είναι των τεχνικών διευθυντών. Και σε ορισμένες με τεράστιες διαφωνίες. Το συμβόλαιο έγραφε ότι οι μετεγγραφές γίνονται με τη σύμφωνη γνώμη μου. Αν ήθελα να καταγγείλω το συμβόλαιο θα το έκανα 15 φορές».

Για το αν θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό αν δεν υπήρχαν οι επαφές με Παϊρόζ και Γκραντ: «Πάλι θα το έκανα. Για μένα η απόφασή μου είχε να κάνει με τον Παναθηναϊκό όχι με τα πρόσωπα. Ο καθένας λέει πως ο Δώνης θα πάρει τόσα αποζημίωση. Ο Δώνης στον ΑΠΟΕΛ μόνο για τον εαυτό του μπορούσε να φτάσει 1.000.000. Ο Δώνης στην Αραβία έπαιρνε πάνω από 1.500.000. Στον Παναθηναϊκό τον πρώτο χρόνο πήρα 240.000 ευρώ. Και το λέω επειδή δεν κρύβω ποτέ απ’ την εφορία πράγματα. Και τα 700.000 ευρώ που λένε για αποζημίωση, πρέπει να ξέρουν πως όλο το τιμ είχε πολλά χρωστούμενα. Η αποζημίωση ήταν γύρω στις 250.000».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ