aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπάντηση Πρόδρομου Πετρίδη για τον Ζαχίντ και το «ψαλίδι» στον ΑΠΟΕΛ

Απάντηση Πρόδρομου Πετρίδη για τον Ζαχίντ και το «ψαλίδι» στον ΑΠΟΕΛ

Η «επίσκεψη» του κορωνοϊού και το lockdown (και) στο κυπριακό πρωτάθλημα, μοιραία αφήνει έντονο το αποτύπωμά του και στις ομάδες του νησιού και όπως είναι γνωστό εδώ και λίγες ημέρες, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, προτίθεται να προχωρήσει σε γερές μειώσεις στα συμβόλαια για το υπόλοιπο διάστημα της φετινής σεζόν κι εν όψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας των περσινών πρωταθλητών παρουσιάζεται να κρατάει και ιδιαιτέρως σκληρή στάση έπειτα από αντιδράσεις που φέρεται να προκάλεσε σε πρώτο χρόνο στους παίκτες, η πρόθεση για «μαχαίρι» στα συμβόλαια και έστειλε μήνυμα το μήνυμα μέσω της συνέντευξής του στην ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, ότι «όποιου δεν του αρέσει, να πάει στο σπίτι του».

Όλα αυτά πάντως δεν επιβεβαιώθηκαν από τον εκπρόσωπο Τύπου του συλλόγου, Νεκτάριο Πετεβίνο σε προ ημερών δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό (Super Sport FM 104) της Κύπρου, κάνοντας λόγο για έναν απλό κύκλο συζητήσεων με τους παίκτες στους οποίους μεταφέρουν τις σκέψεις του κι αυτοί τις δικές τους μέσα σε κλίμα κατανόησης και από τις δύο πλευρές.

Αυτά συμβαίνουν στην Κύπρο και με αφορμή όλα αυτά, εσχάτως κυκλοφόρησε στην Ελλάδα πως η φημολογούμενη πρόθεση του ΑΠΟΕΛ για μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών, μπορεί να επηρεάσει και την υπόθεση του Γκίας Ζαχίντ. Ο Νορβηγός μέσος αγωνίζεται ως δανεικός στον Παναθηναϊκό και η «τσουχτερή» ρήτρα (1,6 εκατ. ευρώ) για την αγορά των δικαιωμάτων του δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ενεργοποιηθεί από πλευράς «τριφυλλιού».

Αν τώρα ο 25χρονος παίκτης δεν δεχτεί την μείωση του συμβολαίου του από πλευράς ΑΠΟΕΛ ενόψει της νέας σεζόν, εικάζεται πως θα μπορούσε να αναζητηθεί λύση για την πρόωρη αποχώρησή του από την κυπριακή ομάδα.

Το SDNA επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη και ρώτησε ευθέως αν το δεδομένο τάιμινγκ υπάρχει κουβέντα με τον Ζαχίντ ή τον μάνατζερ του, σχετικά με το αν θα δεχτούν ή όχι «ψαλίδι» (λόγω της πανδημίας) στο συμβόλαιο που… τρέχει εν όψει της νέας σεζόν.

«Δεν είναι καιρός τώρα για τέτοιες συζητήσεις», ήταν η λακωνική τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα του ΑΠΟΕΛ, μέσω της οποίας κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με την υπόθεση του Νορβηγού ποδοσφαιριστή και τι μπορεί να συμβεί μετά την λήξη του δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ