aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπάντηση ΑΠΟΕΛ σε Κίρζη: «Αυτό το παραμύθι πρέπει να το απαντήσει»

Απάντηση ΑΠΟΕΛ σε Κίρζη: «Αυτό το παραμύθι πρέπει να το απαντήσει»

Στη θέληση των παικτών του ΑΠΟΕΛ να κερδίσουν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα (5-1) στάθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρόεδρου του Απόλλωνα, Νίκου Κίρζη που προηγήθηκαν τόνισε ότι ο κ. Κίρζης δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει δηλώσεις χωρίς να γίνεται συγκεκριμένος.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλος ο Κίρζης: «Να ανοίξουν όλοι τα μάτια τους, ο κόσμος έχει βαρεθεί»

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν μία νίκη που δεν δίνει μόνο τρεις βαθμούς, αλλά και ψυχολογία. Παίζει ρόλο και σε περίπτωση ισοβαθμίας. Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Δείξαμε από την αρχή πόσο πολύ το θέλαμε και νομίζω η ομάδα από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη περισσότερο. Κατακτήσαμε τη νίκη από πολύ νωρίς. Ακολούθως ρίξαμε τον ρυθμό μας. Ο αντίπαλος επέλεξε την τακτική σκληρών μαρκαρισμάτων. Δυστυχώς αρκετά μαρκαρίσματα ήταν πιο σκληρά για να τιμωρηθούν με κίτρινη και το ότι τελείωσε μόνο με μία κόκκινη ήταν παράξενο».

Για τα παράπονα του Απόλλωνα: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Απόλλωνας δεν είναι συγκεκριμένος. Ο κ. Κίρζης και στο τέλος του πρωταθλήματος είπε κάποια πράγματα και δεν τα εξήγησε. Και στη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ το ίδιο και τώρα όταν τον ρωτήσατε εσείς δεν είπε κάτι συγκεκριμένο. Δεν μπορώ να μαντεύω τι λέει ο κ. Κίρζης. Αυτή το παραμύθι με την ταφόπλακα του κυπριακού ποδοσφαίρου πρέπει να απαντηθεί. Δεν είναι θέμα δικό μου να απαντήσω του Απόλλωνα για τη διαιτησία. Εμείς στο τέλος κρατήσαμε τους παίκτες μας στο γήπεδο για να μην δημιουργηθεί ένταση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ