aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπάντησε για Ζαχίντ ο τεχνικός της Νορβηγίας!

Απάντησε για Ζαχίντ ο τεχνικός της Νορβηγίας!

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Νορβηγίας Λαρς Λάγκερμπακ ανάμεσα στα πολλά που ρωτήθηκε από τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους αναφέρθηκε και στην περίπτωση Ζαχίντ ο οποίος δεν πήρε κλήση για την Εθνική. Ο τεχνικός της Νορβηγίας ανέφερε πως ήδη τον παρακολουθεί αλλά έχει παίκτες με το ίδιο στυλ χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να τον καλέσει στο μέλλον.

Αναλυτικά:

«Οι παίκτες πρέπει να αποφασίσουν που θέλουν να παίζουν. Αν περιμένει τηλεφώνημα από εμένα, μπορώ να το κάνω. Η απόφαση είναι δική του. Ποτέ δεν μπορώ να υποσχεθώ σε οποιονδήποτε θέση στην Εθνική αλλά αν θέλει να μιλήσει μαζί μου, φυσικά πρέπει να το κάνουμε.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ακροβατώντας σε τεντωμένο σχοινί…

Όσον αφορά την φιλοσοφία παιχνιδιού μου κανένας παίκτης δεν αποκλείεται. Όμως την ίδια ώρα υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε παίκτες με παρόμοια χαρακτηριστικά. Δεν μπορείς να έχεις τέσσερις μέσους με τα ίδια χαρακτηριστικά γιατί δεν κερδίζεις έτσι ποδοσφαιρικούς αγώνες. Και στην ομάδα μας έχουμε ήδη αυτό το είδος παίκτη. Αυτή την στιγμή ο Ζαχίντ είναι λίγο πίσω στην σειρά αλλά είναι στο γκρουπ παικτών που παρακολουθούμε και σίγουρα είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ