aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Απαγορεύεται να παίρνει πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ»

«Απαγορεύεται να παίρνει πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ εξέφρασε έντονα παράπονα μετά το τέλος του αγώνα για τα εύκολα σφυρίγματα που πήρε ο Απόλλων και αυτά που δεν παίρνει η ομάδα του.

Αναλυτικά: «Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Δικαιούμασταν να κερδίσουμε. Ήμασταν καλύτεροι και ειδικά στο δεύτερο χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Ουσιαστικά χάσαμε δυο βαθμούς αφού πήραμε στο τέλος τον έναν. Μας αδικεί, μας λυπεί το αποτέλεσμα.

Βλέπουμε με πολύ ευκολία να σφυρίζονται πέναλτι κατά του ΑΠΟΕΛ αλλά σε πιο ξεκάθαρες περιπτώσεις υπέρ μας δε δίνονται. Υπάρχει μια λογική πως απαγορεύεται να δίνεις πέναλτι στον ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να σημειώσουμε τη συμπεριφορά του Μπρούνο Βάλε. Ήταν απαράδεκτος, έβρισε την κερκίδα και σήκωσε το μεσαίο του δάκτυλο».

Δεν έχει σημασία αν δεν παίρνεις το αποτέλεσμα. Αυτός που παίρνει το πρωτάθλημα είναι αυτός που έχει τους περισσότερους βαθμούς. Πρέπει να βελτιώσουμε την ουσία. Πρέπει να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι πίσω και να δούμε το επόμενο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ