aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑντωνίου: «Πρέπει να παίξει στο “αιώνιo" ο Τάαμαρι, θετικός αέρας στην Ομόνοια»

Αντωνίου: «Πρέπει να παίξει στο “αιώνιo” ο Τάαμαρι, θετικός αέρας στην Ομόνοια»

Την άποψή ότι ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι θα πρέπει να αγωνιστεί στο ντέρμπι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας, παρά το γεγονός ότι κουβαλά πολλά παιχνίδια στα πόδια του το τελευταιο διάστημα από τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Ιορδανίας, κατέθεσε ο Τάκης Αντωνίου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής του ΑΠΟΕΛ μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, είπε για την προσέλευση του κόσμου, για το πως περιμένει τους πρωταθλητές να παρουσιαστούν στο ματς και συνέστησε προσοχή.

«Σε αυτό τον αγώνα αναμένω μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. O ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε μια κρίσιμη καμπή, έχει επιστρέψει στην κορυφή και υπάρχει ενθουσιασμός. Και στην Ομόνοια υπάρχει ένας νέος αέρας. Γίνεται μια προσπάθεια που βρίσκεται σε καλό δρόμο. Υπάρχει μια διαφορετική προοπτική αυτή τη φορά. Υπάρχουν και οι Ελλαδίτες διεθνείς, με τον Κολοβό που πέτυχε και ένα γκολ. Ελπίζουμε να υπάρχει πολύς κόσμος» ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Περιμένω από τον προπονητή να αξιολογήσει σωστά τους λόγους για τους οποίους η ομάδα δεν κερδίζει στο ΓΣΠ. Θα πρέπει να βοηθήσει την ομάδα για να γίνει δυνατή και στο ΓΣΠ. Οι 5 από τους 7 αγώνες που υπολείπονται θα διεξαχθούν στο ΓΣΠ. Θα πρέπει να βρει τρόπο για να γίνει πιο αποτελεσματικός. Χρειάζεται ένα διαφορετικό πλάνα για να γίνεσαι ουσιαστικός απέναντι σε οργανωμένες άμυνες. Το βασικότερο είναι να μετατρέπεις την κυριαρχία σε ουσία».

Σε ερώτηση για το αήττητο σερί που έχει… χτίσει ο ΑΠΟΕΛ σε βάρος της Ομόνοιας, επεσήμανε: «Λέει πάρα πολλά για τη δυναμικότητα των ομάδων μέχρι στιγμής. Από τώρα και μετά δεν λέει τίποτα. Είναι στατιστικά που καταγράφουν τι έγινε στο παρελθόν. Η αλήθεια είναι ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος για ο ΑΠΟΕΛ. Κυκλοφορεί ένας θετικός αέρας στην Ομόνοια και θα πρέπει να προσέξει ο ΑΠΟΕΛ και να περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση».

Σε ό,τι αφορά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, τόνισε: «Υπάρχει η εμπειρία στην ομάδα και οι νεαροί μπολιάζονται με τον τρόπο που σκέφτονται όλοι και βοηθούνται σε μεγάλο βαθμό. Μπαίνουν πιο γρήγορα από ότι μπορεί να φανταστεί κανένας».

Τέλος, αναφερόμενος στο Μούσα Αλ-Τάαμαρι, είπε: «Μετά το ασιατικό κύπελλο, ήρθε 4 μέρες πριν τον αγώνα που ακολουθούσε και δεν έπαιξε. Αυτό έδωσε λανθασμένα μηνύματα στην ομάδα, που τελικά δεν νίκησε. Έχεις τον καλύτερο σου παίκτη, πρέπει να παίξει στο ντέρμπι. Γενικότερα, θα έλεγα, ότι η ποιότητα κάποιων παικτών και η αδυναμία των αντιπάλων του κάνει τη διαφορά. Η ΑΕΛ έκανε μια καλή πορεία, όμως δεν μπορούσε για κάτι παραπάνω. Ειδικά ο Απόλλωνας που είναι καλά στελεχωμένος, του στοίχησε η συμμετοχή στην Ευρώπη και οι τραυματισμοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ