aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑντωνίου: «Ο Σάββας κάνει τα αυτονόητα. Ούτε οι καλύτεροι, ούτε της σειράς παίκτες»

Αντωνίου: «Ο Σάββας κάνει τα αυτονόητα. Ούτε οι καλύτεροι, ούτε της σειράς παίκτες»

Σχήμα και πλάνο λειτουργίας του ΑΠΟΕΛ που το αντιλαμβάνονται και το υπηρετούν οι παίκτες των γαλαζοκιτρίνων εφάρμοσε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και γι’ αυτό βελτιώθηκε αγωνιστικά η ομάδα είναι το συμπέρασμα του Τάκη Αντωνίου.

Μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ τόνισε ότι ακόμα η βελτιωμένη έκδοση του φετινού ΑΠΟΕΛ δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις του κόσμου της ομάδας, σημειώνοντας πως οι παίκτες του ρόστερ δεν είναι οι καλύτεροι που είχε ποτέ η ομάδα αλλά ούτε και της σειράς, όπως παρουσιάζονταν προτού πιάσει δουλειά στον «Αρχάγγελο» ο Ελλαδίτης προπονητής.

Διαβάστε επίσης: Aντωνίου: «Υποκλίνομαι, είναι κατόρθωμα!»

Η σχετική τοποθέτηση

«Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης κάνει τα αυτονόητα. Έδωσε ένα συγκεκριμένο σχήμα και πλάνο στην ομάδα, οι παίκτες σίγουρα δεν είναι οι καλύτεροι που είχε ποτέ ο ΑΠΟΕΛ, αλλά σίγουρα δεν είναι και παίκτες οι οποίοι είναι της τελευταίας σειράς, όπως παρουσιάζονταν προτού έρθει ο Σάββας στον ΑΠΟΕΛ.

Σουλούπωσε την ομάδα, εφάρμοσε συγκεκριμένο πλάνο που το αντιλαμβάνονται και το υπηρετούν οι παίκτες με αποτέλεσμα να έρχονται θετικά αποτελέσματα. Όμως, σίγουρα ακόμα και τώρα με το ποδόσφαιρο που παίζει δεν είναι αυτήν την ομάδα που θέλουν να βλέπουν οι ΑΠΟΕΛίστες.

Θέλουν να δημιουργηθούν οι βάσεις για να μπορέσει η ομάδα με τις σωστές προσθήκες να προοδεύσει του χρόνου και να γίνει ξανά μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ