aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑντωνίου για Τάαμαρι-Πάφος FC: «Εσείς θα εξετάζατε σοβαρά μια τέτοια προοπτική;»

Αντωνίου για Τάαμαρι-Πάφος FC: «Εσείς θα εξετάζατε σοβαρά μια τέτοια προοπτική;»

Ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, σχολίασε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM) όλα τα θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα για τους «γαλαζοκίτρινους». Μεταξύ άλλων για την στασιμότητα που επικρατεί στις μετεγγραφές τόνισε πως είναι μια καινούργια φάση για την ομάδα που θέλει να μειώσει τον προϋπολογισμό και να τη διατηρήσει σε ψηλά επίπεδα, γι’ αυτό δεν είναι εύκολο εγχείρημα.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι τα ψηλά συμβόλαια», είπε και φυσικά δεν μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το ενδιαφέρον της Πάφος FC για τον Μούσα Αλ-Τάαμαρι: «Εκτιμώ αφάνταστα την προσπάθεια που κάνει η Πάφος FC για να μπει στην ελίτ. Εσείς αν ήσασταν ποδοσφαιριστής θα εξετάζατε σοβαρά μια τέτοια προοπτική; Δεν είναι θέμα χρημάτων. Υπάρχει η προοπτική της Ευρώπης και ενός μεγαλύτερου πρωταθλήματος. Το βλέμμα του είναι στην Ευρώπη πλέον. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει πάση θυσία για να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Πρέπει να κάνει την υπέρβαση. Είναι τόσο καλός παίκτης που αν παίξει ξανά Ευρώπη, θα ανεβάσει το επίπεδο του. Θυμάστε τι έκανε με τον Άγιαξ στο ΓΣΠ. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να βρει τη χρυσή τομή για να επεκτείνει το συμβόλαιο του. Έχει την προοπτική να ανεβεί δύο επίπεδα, με βάση τις ικανότητες του. Δεν έχει όριο», είπε, ενώ για τη φημολογία που αναπτύχθηκε για ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Ιορδανό εξτρέμ, είπε: «Αφού είναι φημολογία, δεν μπορώ να πω κάτι».

Τέλος, για το γεγονός ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ περιμένει με αγωνία τα νεότερα στα μετεγγραφικά, τόνισε: «Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει για ανησυχία στις τάξεις των οπαδών του ΑΠΟΕΛ. Φαίνεται ότι κάποιες μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί, απλά δεν ανακοινώθηκαν. Αν προχωρήσει ο προγραμματισμός, το ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία και δεν είναι καθόλου δύσκολο να δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα. Ποντάρω στον Μαρίνο Ουζουνίδη που γνωρίζει το χώρο μας. Περιμένω να δω ένα ΑΠΟΕΛ πιο λειτουργικό σε σχέση με πέρσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ