aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑντωνίου: «Δικαιώθηκα όταν έφυγα από τον ΑΠΟΕΛ για να πάρω χρόνο»

Αντωνίου: «Δικαιώθηκα όταν έφυγα από τον ΑΠΟΕΛ για να πάρω χρόνο»

Δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά το ματς της Εθνικής Κύπρου με το Βέλγιο (0-2) έκανε ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ Μηνάς Αντωνίου, ο οποίος αγωνίζεται στην Ένωση ως δανεικός.

Ο διεθνής άσος αναφέρθηκε στον αγώνα με τους σαφώς ανώτερους Βέλγους, αλλά και στην αποχώρησή του από τον ΑΠΟΕΛ ώστε να πάρει χρόνο στα πόδια του μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε, ενώ ευχαρίστησε και τον Ραν Μπεν Σιμόν που τον κάλεσε στην Εθνική.

Αρχικά είπε: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. κατάφεραν και προηγήθηκαν στο σκορ αρκετά νωρίς με δύο γκολ. Μετά από αυτό ήταν ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας. Το δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε. Όλη η ομάδα πάλεψε, τρέξαμε προσπαθήσαμε, δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις και προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Το σημαντικό είναι η ομάδα. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, θα προσπαθήσουμε να μην τους απογοητεύουμε. Ο στόχος της Εθνικής είναι να κυνηγά κάθε παιχνίδι τους τρεις βαθμούς, πάντα θα κυνηγάμε το καλύτερο, να κυνηγάμε τη νίκη και ό,τι βγει».

«Άρχισα να δικαιώνομαι από την απόφαση μου να φύγω από τον ΑΠΟΕΛ, πήρα λεπτά στα πόδια μου, ο προπονητής το είδε με πίστεψε και με κάλεσε στην Εθνική», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ