Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑντωνίου: «Δεν ήταν φυσιολογικό αυτό που είδα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει δυνατούς φορ»

Αντωνίου: «Δεν ήταν φυσιολογικό αυτό που είδα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει δυνατούς φορ»

Την εικόνα του ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με την Δόξα, τις πρώτες εκτιμήσεις για την αξία των νέων αποκτημάτων, την επιλογή του Τραμετσάνι να κρατήσει για 120’ στον πάγκο τους Εφραίμ και Αλωνεύτη και την εμμονή του Ιταλού να χρησιμοποιεί ανελλιπώς σχηματισμό με τρεις στην άμυνα σχολίασε ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις

Για το φιλικό με την Δόξα: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που δεν είδαμε είναι να μετουσιώνεται στο γήπεδο αυτή η ποιότητα κόντρα σε μια ομάδα που δεν είναι έτοιμη. Δεν είναι καθόλου φυσιολογικό αυτό που είδα. Είμαστε μια βδομάδα πριν την αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας».

Για τη φιλική νίκη κόντρα στη Σαχτάρ: «Εκεί ο ΑΠΟΕΛ διακρίθηκε για την οργάνωση του. Έμεινε στο τέλος η θετική εντύπωση με το γκολ που επιτεύχθηκε. Σε αυτή την εποχή πρέπει να κοιτάζεις τι εκπέμπει η ομάδα. Δεν έχει σημασία πόσες μεταγραφές κάνεις, αλλά τι ποδόσφαιρο θα παίξεις. Πρέπει να το δούμε στο γήπεδο και να μην μείνουμε στα λόγια».

Για το θέμα ετοιμότητας: «Μελετούμε σε βάθος το ποδόσφαιρο, έχουμε απόψεις, όμως δεν σημαίνει ότι κάνεις κριτική στον προπονητή. Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Για πρώτη φορά φέτος, ο ΑΠΟΕΛ έχει δυνατούς κυνηγούς. Και ο Πάβλοβιτς και ο Χαλένιους είναι δύο πολύ καλοί κυνηγοί. Έχει τον Τάαμαρι, έρχεται ο Χάνι. Πρέπει να βρει τον τρόπο για να τους εκμεταλλευτεί. Το 3-5-2 είναι μονοδιάστατος τρόπος παιχνιδιού. Χρειάζεται εμπλοκή και άλλων ποδοσφαιριστών από τα πλάγια. Δεν είναι κριτική, αλλά η άποψη εμάς των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών».

Για το ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Εφραίμ, Αλωνεύτης και Αντωνίου: «Δεν το αντιλαμβανόμαστε και δεν το σχολιάζουμε. Μπορεί να συμβαίνει κάτι που δεν ξέρουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι την ποιότητα των παικτών».

Για τον Γιάκολις και τα άλλα θέματα στο κέντρο: «Χρειάζεται δεύτερο παίκτη δίπλα του για να κάνει overlap και να συνεργάζεται. Από τον κεντρικό διάδρομο δεν μπορείς να κάνεις διεισδύσεις. Αν αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού θα μεταφραστεί σε ουσία η ποιότητα που υπάρχει».

Για τον Αλεφ: «Είναι παίκτης υψηλών προδιαγραφών, αλλά θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος για να αξιοποιηθεί. Θα προσφέρει στην ομάδα, είναι ένας καλός παίκτης».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Πάω με την κάρτα στο γήπεδο και δεν έχω πρόβλημα. Να έρθουν και στους επίσημους αγώνες να κάνουν ατμόσφαιρα, εκεί που μετρά».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ