aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑντωνίου: «Δεν είναι τόσο κακοί οι παίκτες. Αυτό που μας ενοχλεί είναι...»

Αντωνίου: «Δεν είναι τόσο κακοί οι παίκτες. Αυτό που μας ενοχλεί είναι…»

Την οικονομική επιβίωση του ΑΠΟΕΛ θέτει ως πρωταρχικό ζήτημα για τους γαλαζοκίτρινους ο Τάκης Αντωνίου. Ο παλαίμαχος άσος και πρώην διοικητικός παράγοντας του ΑΠΟΕΛ μιλώντας στον Super Sport FM εξέφρασε την άποψη πως οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ δεν είναι τόσο κακοί, όμως ακόμα και αυτοί που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα δεν έχουν ψυχολογία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Υπάρχει μια ομάδα, η οποία όχι μόνο δεν φέρνει αποτελέσματα, ούτε καν προσπαθεί. Έχει καταρρακωθεί η ψυχολογία των παικτών. Ούτε οι ίδιοι πιστεύουν ότι μπορούν να πετύχουν κάτι. Δεν είναι τόσο κακοί οι παίκτες. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα, όμως δεν έχουν ψυχολογία. Θα πρέπει να αλλάξει η ψυχολογία στην ομάδα. Αν δεν συμβεί αυτό, δεν ξέρω που μπορεί να φτάσουμε. Αν εξαιρέσουμε τον Ενσούε που βάζει πάθος, δεν βλέπω από που μπορεί να προέλθει αυτή η ένταση. Ο Εφραίμ μπορεί να βοηθήσει, αλλά φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται».

Πως μπορεί να αλλάξει το σκηνικό; «Παλαιότερα ήμασταν στο 85΄ και θέλαμε ένα γκολ και πιστεύαμε ότι υπήρχε πολύς χρόνος. Τώρα φτάνει ο αγώνας στο 70΄ και λέμε ότι πάει τελείωσε ο χρόνος. Πρέπει να βάλει ένταση και ζωντάνια η ομάδα στο παιχνίδι».

Για το νέο προπονητή και τις δυσκολίες στο έργο του: «Είναι ένα αδιαμφισβήτητο όνομα προπονητή. Έχει πολύ δύσκολη δουλειά και χρειάζεται βοήθεια. Χρειάζεται καλούς παίκτες που θα έχουν ψυχολογία».

Τι πρέπει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ από δω και πέρα; «Υπάρχουν παίκτες που έχουν δύο και τρία χρόνια συμβόλαιο. Πέρσι, παίζοντας με τον Άγιαξ, η ομάδα είχε καταπληκτική εμφάνιση. Από εκείνη την ομάδα υπάρχουν δύο παίκτες στο ρόστερ και ο ένας είναι παροπλισμένος (σ.σ. Μιχαΐλοβιτς). Δεν μπορείς να φέρνεις συνεχώς παίκτες. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την αποτυχία. Αυτό που πρέπει να θέσει ως προτεραιότητα η ομάδα είναι την οικονομική επιβίωση για να μπορέσει τα επόμενα χρόνια να διεκδικεί αυτό που της αρμόζει η ιστορία της. Είναι θέμα της διοίκησης, όχι της γενικής συνέλευσης. Η διοίκηση εκλέγεται για να διαχειρίζεται αυτές τις καταστάσεις. Από ποδοσφαιρικής πλευράς αντέχω να χάσει και ένα και δύο πρωταθλήματα η ομάδα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλάζουν τα πράγματα. Αυτό που δεν μπορεί να αλλάξει είναι να τεθεί σε κίνδυνο η εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Αυτό που μας ενοχλεί είναι η τραγική εικόνα της ομάδας. Αυτό όμως που θα είναι καταλύτης, είναι να τεθεί σε κίνδυνο η βιωσιμότητα της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ