aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑντωνιάδης: «Captain America» και αποθέωση από «Μπίδη»-Χριστοφίδη

Αντωνιάδης: «Captain America» και αποθέωση από «Μπίδη»-Χριστοφίδη

Ο Μάριος Αντωνιάδης τα πάει περίφημα στον Πανιώνιο και φαίνεται πως μετά την αποχώρησή του από τον ΑΠΟΕΛ, βρήκε την Ιθάκη του όσον αφορά στο ηθικό και στην αυτοπεποίθησή του.

Βλέπετε, με τον ΑΠΟΕΛ μπορεί να πανηγύρισε πολλούς τίτλους και να αγωνίστηκε σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όμως, η αμφισβήτηση από μεγάλη μερίδα οπαδών της τέως ομάδας του, του έριξαν κατακόρυφα τη ψυχολογία.

Ο διεθνής Κύπριος αμυντικός αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς το περασμένο Σάββατο (ο Πανιώνιος έχασε με 0-2) και πόσταρε στο Instagram την κεντρική φωτογραφία που βλέπετε, σε μία φάση που μαρκάρει τον Ελ Γιουνούσι.

Στα σχόλια που ακολούθησαν, γνώρισε την αποθέωση από φίλους και από νυν και πρώην συμπαίκτες του. Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΕΚ, έγραψε: «Φίλε μου σε είδα. Πολύ καλός, μπράβο. Μπορούσατε για κάτι καλύτερο», ενώ ο Ανδρέας Χριστοφίδης (παίζει στον Ολυμπιακό Λευκωσίας) σχολίασε «παιχτούρα είσαι εσύ».

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΑΠΟΕΛ Μάριος Ηλία έγραψε «Μάριο Λάντζο παιχτρόνι», ενώ ένας άλλος φίλος του διαρωτήθηκε αν είναι ο «Captain America», ο γνωστός ήρωας της Marvel, με αφορμή το design της φετινής εμφάνισης του Πανιωνίου!

⚽️???

A photo posted by Marios Antoniades (@marioui15) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ