aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑντίπαλος της Κύπρου ο Γιαννιώτας (η κλήση της Εθνικής Ελλάδας)

Αντίπαλος της Κύπρου ο Γιαννιώτας (η κλήση της Εθνικής Ελλάδας)

Την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το εντός έδρας ματς με την Κύπρο (7/10) και το εκτός έδρας με την Εσθονία (10/10) ανακοίνωσε ο Μίχαελ Σκίμπε.

Σε σχέση με αυτή της πρεμιέρας των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Γιβραλτάρ υπάρχει μόλις μία αλλαγή, καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται ο τραυματίας Ανδρέας Σάμαρης και τη θέση του πήρε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Αναλυτικά: «Τους 23 ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους δύο αγώνες με την Κύπρο (7/10/2016) εντός έδρας και την Εσθονία (10/10/2016) εκτός έδρας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, ανακοίνωσε ο Μίκαελ Σκίμπε.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός προπονητής είναι οι Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέτσος, Χολέμπας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ