aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑντίο των «πορτοκαλί» σε Αλεξάνδρου με σκισμένο κεφάλι και «ένας από εμάς»

Αντίο των «πορτοκαλί» σε Αλεξάνδρου με σκισμένο κεφάλι και «ένας από εμάς»

Υπόκλιση στον Νεκτάριο Αλεξάνδρου από τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζουν είναι ένας από τους εμβληματικούς Αρχηγούς της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ και έδωσε σε κάθε μικρό ΑΠΟΕΛίστα την ελπίδα.

Διαβάστε επίσης: Αποχαιρέτησε συγκινημένος τον ΑΠΟΕΛ ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου (video)

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ένας από τους πιο εμβληματικούς Αρχηγούς της ιστορίας του ΘΡΥΛΟΥ. Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου θα περάσει στο πάνθεον της γαλαζοκίτρινης ιστορίας, έχοντας κερδίσει δεκάδες τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Η πιο σημαντική επιτυχία του όμως είναι πως έχει δώσει σε κάθε μικρό ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ την ελπίδα πως με πολλή δουλειά, αφοσίωση και πάθος μπορεί κάποτε να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να αγωνιστεί για την ομάδα που τόσο αγαπάει. Σε ευχαριστούμε για όλα Νεκτάριε, ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα ένας από εμάς.

Η φωτογραφία δεν είναι τυχαία Αρχηγέ, με ανοιγμένο το κεφάλι να σκοράρεις και να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι σε εκείνο το παιχνίδι που δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ ούτε εμείς, ούτε εσύ…».

Διαβάστε επίσης: «Μπίδης» για Νεκτάριο: «Το να αποχαιρετάς την ομάδα σου με περηφάνια αποτελεί ευλογία»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ