aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑντίδοτο για τα τρομερά μωρά…

Αντίδοτο για τα τρομερά μωρά…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Ρουμανία, αφήνοντας πίσω τα όποια προβλήματα με το μυαλό και τη σκέψη του να είναι στον αυριανό πρώτο αγώνα, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Βιτορούλ. Τελευταίο πρόβλημα που αποκόμισαν οι γαλαζοκίτρινοι, αυτό με τον Ποτέ, ο οποίος έμεινε στην Κύπρο μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στην προχθεσινή προπόνηση (μερική ρήξη α’ βαθμού στον δικέφαλο). Εκτός από τον Ποτέ με την αποστολή δεν ταξίδεψαν οι Καρλάο, Εφραίμ και Σόουζα, ενώ στην πτήση ήταν ο Μιλάνοφ, η συμμετοχή του οποίου ωστόσο στον αυριανό αγώνα παραμένει αμφίβολη.

Γίνεται αντιληπτό πως οι πρωταθλητές βρίσκονται στη βαλκανική χώρα με απουσίες, οι οποίες κάθε άλλο παρά ευκατοφρόνητες είναι, αλλά όπως είπε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, «η ιστορία γράφεται από τους παρόντες» και ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει να συνεχίσει να γράφει ιστορία παίρνοντας το αποτέλεσμα εκείνο που θα του ανοίξει την πόρτα της πρόκρισης για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πώς θα τα καταφέρει, αυτό είναι δουλειά του Μάριο Μπέιν, που προφανώς έχει πάρει τις αποφάσεις και τα μέτρα του, για να βρει το αντίδοτο για τα τρομερά μωρά της χώρας του «Δράκουλα»!  Με τα υφιστάμενα δεδομένα, πολύ δύσκολα ο Ολλανδός τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με τον αγώνα με την Ντουντελάνζ. Η μόνη εκκρεμότητα είναι αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Μιλάνοφ ή αν θα πάρει κάποιος άλλος τη θέση του, με πρώτο υποψήφιο τον Αρτυμάτα και τον Βούλγαρο να κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσει να αγωνιστεί.

Από εκεί και πέρα δεν αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού τα όποια ερωτηματικά στο δεξί φτερό της μεσαίας γραμμής ο Μάριο Μπέιν φαίνεται να προορίζει και πάλι τον Εμπεσίλιο. Προσπάθεια και στόχος θα είναι να πρεσάρει τη Βιτορούλ, κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία του Βάτερμαν και κατόπιν να αιφνιδιάσει κυνηγώντας κάποιο γκολ. Πράγμα που αν το καταφέρει θα έχει κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ