aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αντί-Γιοβάνοβιτς με 5.000.000 ευρώ!

Δέκα ημέρες μετά την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την Εθνική Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων χωρίς καν να καθίσει ούτε ένα παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας, η Ομοσπονδία της χώρας είναι έτοιμη να προσλάβει τον αντικαταστάτη του.

Ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ είχε συμφωνήσει με τους Άραβες τον περασμένο Δεκέμβριο και θα οδηγούσε την Εθνική ομάδα της χώρας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και του Ασιατικού Κυπέλλου 2023.

Η πανδημία του κορωνοϊού και η αναβολή των αγώνων, οι οποίοι θα διεξαχθούν αργότερα οδήγησε την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας να διακόψει τη συνεργασία της με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατέθεσαν δελεαστική πρόταση με αποδοχές 5.000.000 ευρώ στον Ομοσπονδιακό προπονητή της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, ούτως ώστε να τον δελεάσουν να αφήσει την φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και να μετακομίσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.


O Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά δεν έκατσε ούτε μία φορά στον πάγκο της Εθνικής Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ