aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑνόρθωση: Μέχρι να γίνει το «κλικ» στον Κετσπάγια

Ανόρθωση: Μέχρι να γίνει το «κλικ» στον Κετσπάγια

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στο στάδιο της αξιολόγησης υποψήφιων μετεγγραφικών στόχων βρίσκεται ξανά ο Τιμούρ Κετσπάγια. Το ναυάγιο της προσπάθειας απόκτησης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ανάγκασε τον Γεωργιανό προπονητή να βγάλει από το «ψυγείο» της περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που προτάθηκαν τις προηγούμενες μέρες.

Ο 52χρονος προπονητής ούτε που ήθελε να ακούσει γι’ άλλον ποδοσφαιριστή επιμένοντας και υπομένοντας να τηρήσει η πλευρά του Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού την υπόσχεση που είχε δώσει. Δηλαδή, να πάρει το χαρτί ελευθερίας από τον Ατρόμητο και να πάρει το αεροπλάνο για Κύπρο, ακολουθώντας τη διαδρομή που διάβηκαν οι Ρισβάνης και Μπουσουλάτζιτς.

Η αρνητική τροπή που πήρε το θέμα, μετά την άρνηση του ιδιοκτήτη του Ατρόμητου Γιώργου Σπανού στο αίτημα του Χριστοδουλόπουλου υποχρέωσε τον Κετσπάγια να αρχίσει τη μελέτη των εναλλακτικών επιλογών. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που να έχει κάνει «κλικ» στον Κετσπάγια. Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ναι, αλλά όχι στο βαθμό που να πείθουν τον Γεωργιανό να δώσει εντολή στη διοίκηση να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις.

Απομένουν άλλες δέκα ημέρες για το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, χρόνος υπάρχει, όμως όσοι γνωρίζουν καλύτερα τον Κετσπάγια έχουν να λένε πως δεν θα βιαστεί να προχωρήσει σε μετεγγραφή εάν δεν νιώθει βέβαιος για την επιλογή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ