aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΆνοιξε ο δρόμος για Τζαβέλλα!

Άνοιξε ο δρόμος για Τζαβέλλα!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ προχωρούν με χίλια για τη μετεγγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα! Η τελική κίνηση που θα οριστικοποιήσει 100% τη μετακόμιση του Ελλαδίτη (εν ενεργεία) διεθνούς αμυντικού στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» έως το καλοκαίρι του 2018, θα γίνει επί κυπριακού εδάφους.

Η άφιξη του 29χρονου στη χώρα μας για τις τελικές συζητήσεις θα αποτελέσει το τελευταίο «επεισόδιο», το οποίο εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα έχει ευτυχές για τον σύλλογο φινάλε. Από τη στιγμή που η χθεσινή ημέρα έφερε την εν λόγω εξέλιξη, εξυπακούεται πως καλύφθηκε μπόλικο έδαφος μεταξύ των δύο πλευρών τα προηγούμενα δύο 24ωρα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προκύψει το deal εντός της ημέρας, με τους κατόχους καρτών διαρκείας να παίρνουν το δεύτερο μετεγγραφικό SMS (προηγήθηκε του Νταβίδ Μπαράλ).

Μετά το ναυάγιο με τον Σεντρίκ Γιαμπερέ και με τη σοβαρή πιθανότητα ακόμη και να χαθεί ο Τζαβέλλας αν η περίπτωσή του έπαιρνε ακόμη λίγες μέρες παράταση (έχει ήδη προσεγγιστεί από άλλους συλλόγους), οι ιθύνοντες στον ΑΠΟΕΛ ενήργησαν αστραπιαία και με συντονισμένες κινήσεις κατάφεραν να φτάσουν πολύ κοντά στην υλοποίηση μιας σπουδαίας προσθήκης.

Πρόκειται για δυναμικό αμυντικό, ο οποίος το μεγαλύτερο κομμάτι της έως τώρα καριέρας του το διένυσε αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής. Από τη σεζόν 2013-14, όταν δηλαδή στον ΠΑΟΚ προπονητής ήταν ο Χουμπ Στέφενς, τον έριξε στην καρδιά της άμυνας δίπλα στον Κώστα Κατσουράνη, μετρώντας καλές εμφανίσεις.

Μια θέση που αρέσει στον Τζαβέλλα να αγωνίζεται, παρόλο που με το εθνόσημο στο στήθος παίζει στο αριστερό άκρο. Ο δυναμικός και παθιασμένος (μέχρι παρεξηγήσεως) ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε φέτος σε δέκα αγώνες στον ΠΑΟΚ, όμως τον τελευταίο έναν μήνα είχε τεθεί στο περιθώριο. Δεν είναι τυχαίος παίκτης. Μόνο και μόνο το γεγονός πως αγωνίσθηκε σε Μονακό και Άιντραχτ, λέει πάρα πολλά.

Ο 29χρονος, που ξεκίνησε την καριέρα του στην Κέρκυρα και ακολούθως μετακόμισε στον Πανιώνιο, αγωνίσθηκε σε 23 αγώνες της Εθνικής Ελλάδας μετρώντας 2 γκολ. Μάλιστα είχε παίξει 88 λεπτά και στον αγώνα της Ελλάδας με την Κύπρο (2-0) τον περασμένο Νοέμβριο, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ