aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑνοικτό του Μιχαήλ στον ΑΠΟΕΛ, περιμένει τον Ελευθερίου

Ανοικτό του Μιχαήλ στον ΑΠΟΕΛ, περιμένει τον Ελευθερίου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το ενδεχόμενο παραχώρησης του Νεόφυτου Μιχαήλ από τη Νέα Σαλαμίνα στον ΑΠΟΕΛ παραμένει ανοικτό. Πληροφορίες της «Goal News» αναφέρουν ότι οι γαλαζοκίτρινοι ενημέρωσαν τους ερυθρόλευκους, πως σκοπεύουν να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους.

Το θέμα περιθωριοποιήθηκε λόγω των αναμετρήσεων των πρωταθλητών με την Κοπεγχάγη. Ωστόσο, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να διευθετηθεί συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές για να κλείσει η συμφωνία.

Σε περίπτωση που κάνουν πράξη τα λόγια τους οι πρωταθλητές, καταβάλλοντας τις €120.000 που προνοεί η ρήτρα, ο 22χρονος κίπερ θα παραμείνει στο «Αμμόχωστος» μέχρι το τέλος της σεζόν. Από το καλοκαίρι του 2017 θα «μετακομίσει» στον Αρχάγγελο.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Ελευθερίου είναι ο εκλεκτός του Μάκη Παπαϊωάννου για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Κύπριος ακραίος μπακ προσπαθεί να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ.

Παρά το γεγονός ότι προέρχεται από γεμάτη σεζόν, με 19 συμμετοχές εκ των οποίων στις 18 βασικός, τέθηκε εκτός πλάνου από τον τεχνικό των «λεόντων», Πάμπο Χριστοδούλου. Όπως αναφέρεται από τις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας, εντός των επόμενων δύο ή τριών ημερών, αναμένεται να διευθετηθεί το θέμα και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ