aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ανοικτό» του Καζού, τα τρία σενάρια για τον Βραζιλιάνο

«Ανοικτό» του Καζού, τα τρία σενάρια για τον Βραζιλιάνο

Δεν έχει κλείσει οριστικά το «κεφάλαιο» Καζού για τον ΑΠΟΕΛ, όπως υποστηρίζουν στην Βραζιλία. Οι γαλαζοκίτρινοι ναι μεν κινήθηκαν για την απόκτηση του Πορτογάλου αριστερού ακραίου αμυντικού, Ζοαοζίνιο, όμως δεν αδιαφορούν για τον Βραζιλιάνο μπακ.

Η κωλυσιεργία της Σάντος οδήγησε τους γαλαζοκίτρινους στην απόκτηση του Ζοαοζίνιο, αφού από το ρόστερ αποχώρησε και ο Φακινέτι. Όπως μεταδίδουν στην Βραζιλία, υπάρχουν τρία σενάρια για το μέλλον του Καζού.

Το πρώτο είναι η ανανέωση του συμβολαίου του με την προϋπόθεση ότι θα αγωνίζεται στην Σάντος. Το δεύτερο να παραχωρηθεί έναντι οικονομικού ανταλλάγματος στον ΑΠΟΕΛ ή άλλη ομάδα του εξωτερικού και το τρίτο να μείνει ελεύθερος και να διαπραγματευτεί την επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με ρεπόρτερ της Σάντος, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας έγινε συνάντηση ανάμεσα στην ομάδα και τον ποδοσφαιριστή, στην οποία έπεσε ξανά στο τραπέζι η προσφορά του ΑΠΟΕΛ, χωρίς όμως να επιτευχθεί συμφωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ