aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑνοιχτή γραμμή

Ανοιχτή γραμμή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το μετεγγραφικό πλάνο του ΑΠΟΕΛ και ασφαλώς προμετωπίδα σε αυτό βρίσκεται ο επιθετικός και ο αριστερός μπακ. Θέσεις που για να ακριβολογούμε εδώ και εβδομάδες αναζητούν (νέο) κάτοχο, αλλά άσπρος καπνός από τις εν εξελίξει διεργασίες δεν βγήκε.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, αρχές της επόμενης εβδομάδας υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι θα βρεθούν στο «Μιστράλ», αθλητικό κέντρο όπου η ομάδα διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ακόμη ένας ή δύο ποδοσφαιριστές. Δηλαδή, ενδεχομένως να ολοκληρωθούν οι βασικές εκκρεμότητες και έτσι ο Τόμας Κρίστιανσεν θα μπορεί να εργαστεί πιο αποδοτικά επί πολωνικού εδάφους ώστε να εμφυσήσει στο σύνολο τα «θέλω» και τα «πρέπει» του.

Αφότου έγινε ένα γερό «κοσκίνισμα» των δεκάδων παικτών που προτάθηκαν, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας Τόζα Σάπουριτς άναψε το πράσινο φως στη διοίκηση ώστε να αποσταλούν προτάσεις σε εκείνους που φυσικά κρίθηκαν ότι πληρούν τα κριτήρια. Εν ολίγοις έγιναν οι επιλογές και πλέον οι γαλαζοκίτρινοι στόχευσαν, προσδοκώντας ότι θα αποσπάσουν την πολυπόθητη υπογραφή των παικτών που είναι ψηλά στη λίστα!

Από την πρόταση έως την επίτευξη συμφωνίας, φυσικά, υπάρχει δρόμος να διανυθεί. Κάτι που στον ΑΠΟΕΛ εξυπακούεται ότι γνωρίζουν πολύ καλά, γι΄αυτό και είναι προσεκτικοί στο τι αφήνουν να διαρρεύσει.

Ιδιαίτερα από τη στιγμή που έθεσαν τον πήχη ψηλά, οι πιθανότητες να πάρουν μια αρνητική απάντηση ή να μείνουν στο περίμενε ώστε να πληροφορηθούν τις προθέσεις παικτών που ενδιαφέρουν είναι μεγάλες.

Όσο και αν ο σύλλογος κατέγραψε επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στις εγχώριες διοργανώσεις και πολύ περισσότερο στην ευρωπαϊκή αρένα, οι ικανότατοι παίκτες δύσκολα λένε το «ναι» για να κατηφορίσουν στην Κύπρο.

Στον ΑΠΟΕΛ το παλεύουν και θα συνεχίσουν να το παλεύουν, αισιοδοξώντας ότι ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή στην Πολωνία σύντομα θα αυξηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ