aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑνησυχεί για άσχημη διαιτησία και ΑΠΟΕΛίστικο θόρυβο ο Σόλμπακεν

Ανησυχεί για άσχημη διαιτησία και ΑΠΟΕΛίστικο θόρυβο ο Σόλμπακεν

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Δηλώσεις του Στάλε Σόλμπακεν φιλοξενούνται σε διάφορες ιστοσελίδες της Δανίας από χθες το βράδυ, μετά την ισοπαλία της Κοπεγχάγης με την Όλμποργκ (1-1).

Ο προπονητής της προσεχούς αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ για τον επαναληπτικό των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ στο ΓΣΠ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Bold.dk», αυτή το φορά το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αφού αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο ΓΣΠ καθώς και στην πιθανότητα κακής διαιτησίας.

Αφότου τόνισε ξανά πως ο ψεσινός αγώνας με την Όλμποργκ δεν τον ενδιέφερε τόσο, όσο ο επαναληπτικός με τον ΑΠΟΕΛ αφήνοντας εκτός πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές, εξέφρασε την ανησυχία του για τον αγώνα της Τετάρτης.

Αρχικά ανέφερε: «Πρέπει να φάμε, να πιούμε και να ξεκουραστούμε σωστά. Περισσότερο ή λιγότερο, είναι σαφής η τακτική που θα ακολουθήσουμε. Ίσως να υπάρξουν 2-3 αλλαγές, αλλά αυτό ακόμη είναι αβέβαιο. Προετοιμαζόμαστε για ένα συναρπαστικό ματς όπου πολλά μπορούν να συμβούν».

Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει για παράδειγμα να είμαστε προετοιμασμένοι για μια πιθανή κακή διαιτησία και Θα πρέπει να προετοιμαστούμε και για το θόρυβο που θα υπάρχει στο γήπεδο γιατί δεν θα είναι εύκολη η επικοινωνία μεταξύ των παικτών (σ.σ. καθώς και αυτού με των παικτών του)».

Υπενθυμίζεται στο ρεπορτάζ πως ο Σόλμπακεν κόντρα στην Όλμποργκ άφησε εκτός αποστολής για σκοπούς προφύλαξης τους Γιόχανσον, Κβιστ, Φαλκ, Βέρμπιτς και Σανταντέρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ